MagazinHaber Girişi : 18 Ocak 2023 14:06

Barış Arduç Babalık Heyecanından Bahsetti

Barış Arduç Babalık Heyecanından Bahsetti

Ünlü Oyuncu Barış Arduç geçtiğimiz gün Levent’te gazeteciler tarafından görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arduç, babalık heyecanından bahsederek bebeği hakkında konuştu.

Gupse Özay ve Barış Arduç’un çiftinin geçtiğimiz eylül ayında bir kız çocukları olmuştu. İkili çocuğunun ismini Jan Asya koymuştu.

Barış Arduç: AKLIM HEP KIZIMDA KALIYOR

Barış Arduç, “Sette olduğum zamanlar aklım evde, kızımda kalıyor. Bunun yanısıra Kızımın yanında dünya güzeli annesi var. Gupse onunla çok iyi ilgileniyor. Kızımı hep ben yıkıyorum, kimseye bırakmıyorum. Altını da hep ben değiştiriyorum. Seve seve yapıyorum” dedi.

“EVLAT SAHİBİ OLMAK DÜNYANIN EN TUHAF HİSSİ

Arduç, “Baba olmak işin biraz daha keyfini sürmek anlamına geliyor. Bütün ceremeyi aslında anneler çekiyor. 9 aylık hamilelik süreci, sonrasında tamamen bakımını üstlenmesi. Anneler bu süreci daha yoğun yaşıyor. Ama evlat sahibi olmak o kadar enteresan bir duygu ki, bu yoğunluktan şikâyet edecek hiçbir anne baba görmedim. Dünyanın en tuhaf hissi” ifadelerine yer verdi.

“YÜRÜME ANINI KAÇIRMAK İSTEMİYORUM”

Arduç sözlerine şöyle devam etti, “Kızımız çok hızlı büyüyor. ‘Yürüyeceğini hissettiğiniz anda beni arayın, setten atlayıp geleceğim’ diyorum. O anı kaçırmak istemiyorum. Önceden annesine benziyordu, bana dönmeye başladı. Galiba güzel bir melez olacak”

“Kızımı reklamda oynatmam”

Barış Arduç, “ Evlat heyecanıyla insan istiyor ki beş tane daha evladı olsun. Ama çalışan insanlarız. Gereken ilgiyi veremedikten sonra daha fazla çocuk yapmanın ne manası var? Maddi ve manevi yüzde yüz katkı verebiliyorsak evlat sahibi olmalıyız. Çocuk oyuncağı olmadığı aşikâr bu işin. Konu evladımsa, reklam, fiyat, ücret gibi konular benim sevdiğim işler değil. Sosyal sorumluluk dışındaki projelere dahil etmeyi düşünmüyorum. Sosyal sorumluluk işleri çocuğuma da güzel bir anı olur.” sözlerine yer verdi.

Barış Arduç: KIZIMIZA İSMİ ÇOK YAKIŞIYOR

Arduç, “Kızımızın Jan ismini Gupse’nin Çerkez soyunu yaşatmak için verdik. Kültüre sahip çıkmayı fazlasıyla önemsiyorum. Asya da benim sevdiğim bir isimdi. Ama ben artık ‘Jan’ diyorum. Tınısı güzel, kızımıza da yakıştığını düşünüyorum” dedi.