BARUT AĞACI KABUĞU FAYDALARI

Sindirimi Düzenler: Çay olarak tüketilen barut ağacı kabuğu, sindirimi düzenler. Doğal müshil olarak da bilinen barut ağacı kabuğu kabızlığı giderir. Bağırsak parazitlerinin temizlenmesine yardımcı olur. Hemoroid hastalığına iyi gelir.
Karaciğer Dostudur: Karaciğer rahatsızlıklarına iyi gelen barut ağacı kabuğu siroz ve sarılık gibi hastalıkların tedavisinde etkilidir.
Metabolizmayı Hızlandırır: Metabolizmayı hızlandıran barut ağacı kabuğu çayı bu etkisiyle zayıflamaya yardımcı olur.
Kurşun Zehirlenmesine İyi Gelir: Barut ağacı kabuğundan yapılan çay kurşun zehirlenmesine karşı iyileştirici etkiye sahiptir.
Gut Hastalığına İyi Gelir: Gut hastalığına karşı iyileştirici etkisi vardır.
Yaraları İyileştirir: Barut ağacı kabuğu kaynatılır ve suyu yaralara sürülürse, yaraların iyileşme süresini hızlandırır.
Kan Akışını Düzenler: Vücuttaki kan akışını düzenleyen barut ağacı çayı, tüm kan hastalıklarının tedavisine yardımcı olur. Kalp damar sağlığı için faydalıdır.
İdrar Söktürücüdür: Barut ağacı kabuğu çayının idrar söktürücü özelliği bulunur.
Kas Ağlarını Azaltır: Herhangi bir sağlık sorunu, soğuk algınlığı ya da spor sonrası meydana gelen kas ağrılarını hafifletir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.