SiyasetHaber Girişi : 29 Ocak 2024 17:03

Başkan Adayı Adem Karslı ile Büyük Birlik Harekâtı Sürüyor

Başkan Adayı Adem Karslı ile Büyük Birlik Harekâtı Sürüyor

‘Sevdamız Pendik, Vakti Geldi Geldik’ sloganıyla yola çıkan ve kısa sürede ses getiren Büyük Birlik Partisi’nin ‘eğitimci’ genç Belediye Başkan Adayı Adem Karslı, beraberinde İlçe Başkanı Erdi Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.


Bu çerçevede gerçekleştirilen ziyaretler arasında; Esenyalı Mahallesinde Kırşehir Kilimli Köyü Derneği ve Fatih Mahalle Muhtarı İsmail Yeşilyurt da yer aldı.



BBP heyeti karşılıklı sohbet ve görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaretlerde; vatandaşların istek ve sorunları tek tek not alınırken, parti politikaları ve belediye başkanlığı anlayışı ile ilgili bilgiler de aktarılıyor.


Seçim süreci boyunca Pendik’te adım atmadık cadde ve sokak bırakmayacaklarını, 7’den 70’e herkese dokunacaklarını ifade eden BBP Belediye Başkan Adayı Adem Karslı gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Hazırlamış olduğumuz vizyon projelerle Pendik’in çehresini değiştireceğiz” dedi.


BBP Adayı Adem Karslı bu projelerden bazılarını da başlıklar halinde aktardı:

“Öncelikli olarak Pendik’in merkezini trafiğe kapatacağız. Otopark problemini çözeceğiz. Her mahalleye saat sınırlaması olmayan kitap kafeler açacağız. Pendik’in her mahallesine belediye bünyesinde etüt merkezleri kuracağız. Pendikli gençlerimize skate park imkanı sağlayacağız. Hane asgari geçim ücreti rakamının altında geliri olan her hanemize, aradaki farkı ödeyerek Pendik’te kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Muhtarlarımızın sekterlerinin maaşlarını belediye bütçesinden karşılayacağız. Tüm mahallelerimizde sabit halk pazar yerleri kuracağız.  Pendik’in ilk genetik laboratuvarını kuracağız. Her mahalleye taziye ve kültür evi kuracağız. Pendik Bilişim Vadisi kuracağız. Pendik’te genç mucitler bulacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.