PendikHaber Girişi : 07 Mart 2024 10:31

Başkan Ahmet Cin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Başkan Ahmet Cin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Cin, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Başkan Ahmet Cin, 6 Mart Çarşamba günü ilk olarak; AK Parti Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve ilçe yönetimiyle bir araya geldi.
Toplantıda, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 


Ahmet Cin, daha sonra Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği ve Kaynarca Spor Kulübü Başkanı Eşref Şeneroğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.




Küçük yaşta yaşamını yitiren Eymen Başer'in cenaze namazı sonrası Hakk'a uğurlandı. Başkan Cin, ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve taziye ziyaretinde bulundu.



Akşam saatlerinde Batı ve Güllübağlar Mahallelerinde esnaf ve Pendiklilerle buluşarak, mahalle sakinleriyle sohbet etti.




Sanayi Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Ahmet Cin talep ve önerileri  dinledi ve  “Komşularımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ardından Pendik Trabzonlular Derneği üyeleriyle buluştu. Dernek üyelerine hoş sohbetleri ve ev sahipliği için teşekkür etti.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.