GündemHaber Girişi : 14 Nisan 2023 16:51

Başkan Altay: “Mutlu ve müreffeh bir Konya inşa etmek için çalışıyoruz”

Başkan Altay: “Mutlu ve müreffeh bir Konya inşa etmek için çalışıyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır’a kazandırılan İlçe Tarım Müdürlüğü binasının açılışını yaptı.

Güneysınır İlçe Tarım Müdürlüğü’nün açılışında konuşan Güneysınır Belediye Lideri Ahmet Demir, bu hoş yapıtı Güneysınır’a kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı, “Yeni hizmet binamızın açılışıyla değerli işçilerimizin bu alandaki hizmetlerinin kalitesinin ve aktifliğinin artacağına inanıyorum. Bu vesileyle ilçe tarım müdürlüğü binamızın imalini gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye’mize ve değerli liderine, Güneysınır Belediye Liderimize teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay da vazifede bulundukları müddet boyunca; tüm ilçeleriyle birlikte kalkınmayı başarabilmiş, gayelerine bir bir ulaşmış, keyifli ve müreffeh bir Konya inşa etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Güneysınır’ın 18 mahallesiyle kendileri için çok değerli bir ilçe olduğunu belirten Lider Altay, misyona geldikleri günden bugüne kadar ilçede pek çok farklı yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar Güneysınır’a yeni bedelle 218 milyon lira yatırım yaptıklarını kaydeden Lider Altay, “Tüm bu hizmetlerin hoş ilçemiz için güzel olmasını diliyorum. İnşallah birlik beraberlik içerisinde ilçemizin eksilerini tamamlamaya devam edeceğiz. Bugün de ilçe tarım müdürlüğü binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Güneysınır’ımız ziraî üretimin en değerli ilçelerinden birisi. Bu vesileyle tarım ilçe müdürlüğü binamızın güzel olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların akabinde Güneysınır İlçe Tarım Müdürlüğü binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın akabinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle de bir ortaya gelen Lider Altay, son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak kapalı pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu.

Hibya Haber Ajansı