GündemHaber Girişi : 06 Mart 2023 17:50

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Öğrenci Yurtları’ndaki depremzedeleri ziyaret etti

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Öğrenci Yurtları’ndaki depremzedeleri ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kayseri Erkek Öğrenci Yurtları’nda konuk edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.�

Kayseri Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kayseri Erkek Öğrenci Yurtları’nda konuk edilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Lider Büyükkılıç’a yurt ziyaretinde Talas Belediye Lideri Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

Tek tek depremzede vatandaşlarla görüşüp, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Büyükkılıç, çocuklarla da ayrıyeten yakından ilgilendi.

Depremzede vatandaşlarla sohbet eden Lider Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “Gün birlik, beraberlik günü. Birbirimizle dayanışma günü, birbirimize sahip çıkma günü. Kayseri, Kahramanmaraş’ın çabucak yanı başında ve burada Kahramanmaraş’ımızdan gelmiş olan konuklarımız değil hemşehrilerimiz var. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızla el ele daima bir arada sizlere nasıl hizmet ederizin derdini taşıyan bir yaklaşım sergiliyoruz. Sizlere layık olmaya, dualarınızı almaya, yüzlerinizin tebessüm etmesini sağlamaya çaba gösteriyoruz. Bugünleri de aşacağız Allah’ın izniyle” diye konuştu.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Lider Büyükkılıç, deprem felaketinin tesirlerinin sürdüğü bu günlerde depremzedelerin yanında yer almayı sürdüreceklerini, onları hiçbir vakit yalnız bırakmayacaklarını söz etti.

Hibya Haber Ajansı