Haber Girişi : 28 Kasım 2021 17:16

BAŞKAN ŞAHİNYILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ GALİBİYETİ

BAŞKAN ŞAHİNYILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ GALİBİYETİ

Pendikspor 15. haftada evinde Karacabey ile karşılaştı. Pendik stadındaki maça çıkarken 3 puan hedefleyen kırmızı beyazlılar rakibi Bursa temsilcisi Karacabey BelediyeSpor’u 4-2 yenerek en yakın rakibine 10 puan farkla liderliğini sürdürdü. Bu galibiyet, doğum günü olan Başkan Mustafa Şahinyılmaza doğum günü hediyesi oldu.

Oyunun ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçilirken 16. Dakikada gelişen ani atakta Serdar Cansu ile başlayan atak yine onun asisti ile Onur’un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. sahasının köşesindeki acemice müdahalesiyle Pendikspor penaltı kazandı. Topun başına gelen Serdar Deliktaş atışı gole çevirdi ve skor 2-0 oldu. İlk yarı başka gol olmayınca devre arasına 2-0 ile gidildi.

2. Yarının başında takımlar aynı kadrolar ile sahaya geldiler. Rakip takımın atağında ceza sahası önünde Mesut’un elle müdahale ettiği pozisyonda serbest vuruşu kullanan Umut Sözen topu kaleciye teslim etti. 2. Yarıya daha iyi başlayan rakip takım orta sahada kaptığı topla geliştirdiği atakta penaltı kazandı Ömer Yıldız penaltı atışını gole çevirdi 2-1.

Maç 2-2 olduktan sonra Pendikspor antrenörü Osman Özköylü oyuna müdahale etti ve forvet Görkem’i oyuna aldı. Rakip alanda oynama ve galibiyet isteğini gösteren Pendikspor geç kalmışta olsa oyuna girdi ve ataklar geliştirmeye başladı. Kullanılan kornerde ceza sahası dışında topu alan Emir’in vuruşu auta gitti. Zahit gelişen atakta rakibiyle birebir oynadı ve sonrasında düzgün bir vuruşla topu köşeye bıraktı ve tekrardan Pendikspor 3-2 öne geçirdi.

90+4 te ceza sahası dışarısında bir faulle sahada 3- 4 oyuncu birbirine girdi ve karşılıklı sarı kartlar geldi. Atışı rakip takım değerlendiremedi Pendiksporlu oyuncular topu uzaklaştırdı ve maç 4-2 sona erdi.

Maç sonu sporcular başkan Mustafa Şahinyılmaz’a doğum günü jesti olarak hazırlanan pankartı açtı ve başkan saha içerisine davet edildi. Taraftarlar başkana üçlü çektirmesi için hazırlık yaptı ve başkanın bu coşkuya ortak olmasıyla renkli anlar yaşandı.

Maç içinde gidiş gelişlere rağmen “Şampiyon”a yakışır bir maç oynadı. Taraftar iç sahada maç oynamanın rakip takım ve hakem üstündeki baskısını kanıtlar bir performans sergiledi.