GündemHaber Girişi : 13 Nisan 2023 16:50

Başkan Yazıcı, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ile iftarda bir araya geldi

Başkan Yazıcı, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ile iftarda bir araya geldi

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve aileleri ile iftar programında bir ortaya geldi. Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde yapılan iftar programında Lider Yazıcı, öğretmenler ile tek tek sohbet etti.

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde her akşam ilçe sonları içerisinde bulunan liselere giderek öğrenciler ve aileleri ile iftarda bir ortaya geliyor. Bu kapsamda Lider Yazıcı, Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile birlikte Tuzla Halk Eğitim öğretmenleri ve aileleri ile iftar programında bir ortaya geldi. Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde yapılan iftar programında Lider Yazıcı öğretmenler ile tek tek sohbet etti.

“Halk Eğitim Merkezleri bizim için çok kıymetli”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı,” Halk Eğitim bizim için çok değerli. 60 bin beşere ulaşmak çok değerli. Ben 60 bin beşere ulaşırken, emek veren, başta İlçe Ulusal Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimiz olmak üzere belediyemizde çalışan arkadaşlarımız dahil çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim kıymetli bir şey. Eğitim, insan hayatının vazgeçilmezi, doğumdan vefata kadar sürmesi gereken bir şeydir. Her vakit öğrenen bir insan olarak, 89 yaşında da olsanız, şayet ki bir şeyler öğrenerek yaşıyorsanız, 90 yaşına girerken bir yaş büyümüş olursunuz. Lakin şayet ki 19 yaşındaysak hiçbir şey yapmadan bir yıl sonra yeniden 20 yaşına gireriz ancak bir yaş yaşlanmış oluruz. O yüzden hayat uzunluğu eğitim, daima eğitim üslubunda çocuklarımızın okullarda almış olduğu eğitimlerle birlikte, gençlerimizin, bayanlarımızın ve bütün çocuklarımızın, her türlü kurslarında biz hayat uzunluğu eğitim ve eğitim kenti Tuzla sloganı ile birlikte bunu Tuzla’da yaşatmaya çalışıyoruz” dedi

“7 yıldır devam eden bir gelenek”

Tuzla İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu,” Burada bulunmaktan ötürü çok bahtiyar hissediyorum. 7 yıldır devam eden bir gelenek. Okullarımızda kurumlarımızda birkaç program yapıyorduk. Bu sene bunları çoğaltalım dedik. Bu aslında öbür okullarımıza örnek olan bir model ve güçlü bir gelenek. Okullarımızı birlikte merkez alarak birlikte iftar yapalım dedik. Bugün pek çok okulumuzda bu uygulamayı tekrarlıyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı