GündemHaber Girişi : 22 Nisan 2023 14:04

Başkan Yazıcı: “Kırgınlıkları, dargınlıkları bir yana bırakacağız”

Başkan Yazıcı: “Kırgınlıkları, dargınlıkları bir yana bırakacağız”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi işçileri ile tek tek bayramlaştı. Klasikleşen bayram kutlaması Tuzla Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşti. Tuzla Belediyesi işçileri, tek tek odaya girerek Lider Yazıcı ile bayramlaştı. Program sonrasında açıklamalarda bulunan Lider Yazıcı,” Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakacağız. Barışacağız, kucaklaşacağız, bayramlaşacağız. 6 Şubat sarsıntılarını bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, buruk olarak karşıladığımız bayramın, her insanımız ve her insanımızın bütün sevdiklerine, ülkemiz, İslam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, her bayramda gelenek haline gelen işçi bayramlaşmasına katıldı. Tuzla Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen programda Lider Yazıcı, tüm belediye çalışanı ile tek tek bayramlaştı. Lider Yazıcı’ya, Lider Yardımcıları da eşlik etti.

“Barışacağız, kucaklaşacağız, bayramlaşacağız”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı,” Ramazan-ı Şerif bütün sayılı günler üzere geldiği üzere süratle geçip gitti. Oruçlarımız, dualarımız, ibadetlerimiz, fitrelerimiz, zekatlarımız makbul olsun, kabul olsun. Artık bayram iklimindeyiz. Milletimiz ve İslam alemi olarak, Ramazan Bayramı’nı idrak ediyoruz. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpeceğiz. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakacağız. Barışacağız, kucaklaşacağız, bayramlaşacağız. 6 Şubat sarsıntılarını bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, buruk olarak karşıladığımız bayramın, her insanımız ve her insanımızın bütün sevdiklerine, ülkemiz, İslam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.





Hibya Haber Ajansı