BATI DÜNYASININ YÜZSÜZLÜĞÜ

“Finlandiyalı Enerji ve Temiz Hava Araştırma Merkezi’nin raporuna göre Rusya, Ukrayna’da yürüttüğü özel askeri harekatın ilk 100 gününde petrol ve doğalgaz satışlarından 98 milyar dolar (93 milyar euro) gelir elde etti. Rapora göre Rusya, araştırmaya tabi 100 günlük dönemde petrol ve gaz ihracatının yüzde 61’ini Avrupa Birliği (AB) ülkelerine gerçekleştirdi. Almanya 12.1 milyar dolar ve İtalya 7.8 milyar dolar ile başı çeken ülkeler oldu. Sputnik’in aktardığına göre, AB ülkeleri dışında Rus petrol ve gazını en fazla satın alan ülke, 12.6 milyar dolar ile Çin oldu. Onu Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fransa izledi.”

Hani batı dünyası Rusya’ya ambargo koymuştu? Ukrayna’ya koruma dahil binbir vaatte bulunan AB ve ABD, Ukrayna’yı Rusya ile savaşa sürükleyip, savaştırmış kirli ve emperyalist amaçlarına ulaşmışlardır. Finlandiya’nın Enerji ve Temiz Hava Araştırma Merkezi’nin raporundan anlaşıldığı üzere, Finlandiya’nın; batı dünyasının güvenilmez, insanlıktan nasibini almamış vampirlerin yönetiminde olduğu gerçeğini görmüş olmasını umarız. Bu ülkeye gönül bağı ile bağlı ve milli, vampirler ile söylem birliği olmayan insanımız, zaten AB ve ABD’nin güvenilmez, insanlıktan nasibini almamış vampirlerin yönetiminde olduğu gerçeğini bilir.

Peki; ülkemizdeki bazı marjinal, ideolojilerinin esiri olmuş düşünme yoksunu, millilik kavramını şahsi menfaati zanneden ve bu vampirlerin değirmenine su taşıyan zavallılara ne demek gerekir. Peki; ülkemiz siyaset kurumu Saiklerinin bu vampirlerle söylem birliği içinde olmaları ne anlama gelir sizce?

Düşünmek gerekmez mi?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.