... BATI ZALİMDİR VE HİÇBİR ZAMAN MEDENİ OLMAMIŞTIR

... BATI ZALİMDİR VE HİÇBİR ZAMAN MEDENİ OLMAMIŞTIR –


Batı zalimdir. HİÇBİR ZAMAN MEDENİ OLMAMIŞTIR – VE HALA ZALİM, CANAVAR VE BENCİLDİR.


Zenginliğinin altında yatan gerçek sebep, vahşi zulümleriyle, yüz milyonlarca silahsız, çaresiz insanı – kuzu postuna bürünmüş, ağzı salyalı çakallar gibi- acımasızca – canavarca – gözü dönmüşçesine katletmesi ve sınırsızca – bencilce sömürmesi yatmaktadır.


Bu hep böyle olmuştur ve günümüzde de böyledir.


Bakmayın siz onların medeni görünmelerine – gerçek bir vahşi – tescilli barbardırlar –


Güçlerini – zenginliklerini – şu an söz konusu olabilecek geçici üstünlüklerini koruyabilmek için: akla gelen – gelmeyen her türlü maddi – manevi hileleri ve uygulamaları mubah görmekten almaktadırlar.


Zulmettikleri insanları cahil bırakarak – cahilleştirerek – modern çağın köleleri – zombileri haline getirmeyi olmazsa olmazları bilirler. Ve bunun için her türlü enstrümanı kullanırlar. Basın – radyo – TV – internet – moda – ikonlar – ekoller – satın aldıkları yerli hainler, meşrulaştırdıkları boş insanlar – vs vs


Kendi elemanlarını, zulmettikleri, sömürdükleri halkların kahramanları yapar ve onları adeta Tanrı’yı sever gibi sevdirirler. Hatta öyle sevdirirler ki oluşturulan bu yığınlar, gerçeği söyleyenleri dinlemeye bile tahammül edemezler.


Ve buna belli gerekçeler uydurarak – araştırmayan – soruşturmayan – sorgulamayan o geniş kitleleri de inandırırlar.


Uyananlarına hain – kötü – sapık vs. gibi yaftalarla itibarsızlaştırarak yok etmeye çalışırlar.


Halkı; parçalar, böler, küçük topluluklar böler, her an yutulabilir, ezilebilir lokma haline getirir, güçsüzleştirirler.


Bu yetmezmiş gibi ırkçılık, mezhepçilik, tarikatçılık, oculuk, buculukla birbirlerine düşman eder, kırdırırlar ve karşılarına geçip avuçlarının içini ovarak - kıs kıs sırıtırlar.


Gerçi bu hal sadece batı için geçerli değil – Amerika’sı – Rusya’sı – çini ve tüm diğer birçok gayrimüslim ülkelerinin, güçleri yettiğince uyguladığı ortak tavırlarıdır.


Bunun için Müslümanlar kardeş olmasın - bir araya gelemesin – yesinler birbirlerini – girsinler birbirlerine diye – yok Türkçülük – yok Kürtçülük – yok bu izm – yok şu izm gibi yüzlerce binlerce fitne fücuru cahil Müslümanlara yedirmişler ve bunun nimetlerini yine bu Müslüman halkların üstünden yemektedirler.


Farkındalık oluşturmalı, bilinçlendirmeli ve uyanmalıyız.


Yoksa bu zalim – vahşi düzen çok daha uzun süreler saltanat sürer ve ezilenler ezilmeye – sömürülmeye devam ederler.


Elbette bu ilelebet sürmeyecek ve zalimler zulümlerinde boğulacaklardır.


Ve her zaman, sonuçta: iyiler kazanacaklardır.



erolyazıcı / ABBEYT ♥️


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.