DünyaHaber Girişi : 29 Mart 2023 18:04

Batman’dan bir marka doğuyor

Batman’dan bir marka doğuyor

Batman’ın tanınmış simalarından Muhammed Alioğlu ve eşi Şeyma Alioğlu yaklaşık 12 yıllık geceli gündüzlü yürek teri ile Diyarbakır ve Batman Vilayetlerinden açmış oldukları fiziki mağazalarını kısa bir mühlet evvel dijital ortama da taşımayı başardı.

Yaşadıkları bölgeyi giysi, ayakkabı, dokuma ve konfeksiyon alanında ülke ve dünyada markalaşmış eserlerin kalitesi ile buluşturmayı başaran Alioğlu ailesi, butiklibas.com ismi altında açmış oldukları e ticaret mağazalarını tüm online pazaryerlerine de eş vakitli entegre ederek satışlarına başladı.

Beş mahallî mağazada, yaklaşık 650 metrekare alanda 25 şahsa istihdam sağladıklarını belirten Şeyma Alioğlu; e ticarete adım atmakla birlikte istihdam sayısını 35 bireye çıkarmayı başardıklarını belirtirken, dijital çağa ahengin ticaretin her alanı için artık mecburî bir gereksinim olduğunu söyledi.





E ticarete taşınma konusunda bugüne kadar daima adım atmak istediklerini fakat bunun bugüne nasip olduğunu belirten Muhammed Alioğlu ise; “Dijital pazara girmek güç ve sancılı bir süreç. Çünkü elinizde ne varsa çağın teknolojisinden faydalanıp onu dijital hale getiriyorsunuz. Ülkemizdeki bürokratik sürecin ise boğucu başka bir tarafı var. Zira her kurumun kendine has bir işleyişi var. Fakat biz bu mevzuda şanslı idik ve tahlil ortağımız SG Ajans ve Mühendislik ekibi bu geçişe dair tüm mevzularda insanüstü bir uğraşla yürek teri döktü ve iki ay üzere kısa bir müddette tüm mağazalarımızı e ticaret modülümüze, eş vakitli olarak da tüm yurt için / yurt dışı online pazarlara taşımayı başardık. Bence bilhassa ticaret manasında dijital çağa geçiş, ertelenmemesi gereken bir süreç ve şükür ki hala ortamızda çok dürüst ve işini ibadet aşkıyla yapabilen beşerler var. Bu geçiş sayesinde mahallî bir hizmet anlayışından kurtulup daha geniş bir ufka sahip oluyor ve ülkemizin her yerinden her kısımdan beşere hizmet sunabilmenin lezzetine ulaşabiliyorsunuz” dedi.

Butiklibas.com mağazası, açılışı nedeniyle başta ayakkabı ve giysi olmak üzere 4 bini aşan eser yelpazesinde süreksiz bir mühlet için yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Hibya Haber Ajansı