GündemHaber Girişi : 21 Mart 2023 12:20

Bayındır Sağlık Grubu yeni bir iş birliğine daha imza attı

Bayındır Sağlık Grubu yeni bir iş birliğine daha imza attı

Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odasının Sıhhati Bayındır Sıhhat Grubu’na Emanet!

Anlaşma kapsamında AYMMO’nun 1.500 üyesi, Bayındır Sıhhat Grubu’nun kaliteli sıhhat hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilecek.

Kaliteli sıhhat hizmetlerini yaygınlaştırma vizyonuyla yola çıkan ve 400’e yakın mutabakatlı kuruma hizmet veren Bayındır Sıhhat Kümesi yeni bir iş birliğine daha imza attı. 17 Mart 2023 tarihi prestijiyle Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın 1.500 üyesi Bayındır Sıhhat Grubu’nun kaliteli sıhhat hizmetlerinden faydalanabilecek. Tedavi hizmetleri mutabakatı kapsamında oda üyeleri diş klinikleri de dahil Bayındır Sıhhat Kümesi bünyesinde hizmet veren tüm merkezlerden özel imkânlarla hizmet alabilecek.

İş birliğiyle ilgili konuşan Bayındır Sıhhat Kümesi Genel Müdürü M. Tankut Tabak, “Türkiye’de yeminli mali müşavirlik mesleğinin etik değerlerini, meslek mensuplarını ve mensuplar arası ilişkileri korumak için üstün emekler sarf eden Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası ile böyle bir iş birliğine imza atmaktan gurur duyuyoruz. Odanın 1.500 saygın üyesine üstün kalite anlayışımızla hizmet vereceğimiz için mutluyuz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.





Kaliteli ve sağlam sıhhat hizmeti gayesiyle Bayındır Sıhhat Grubu’nu tercih ettiklerini belirten Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası İdare Şurası Lideri Ahmet Şahin Savcı ise “13 Haziran 1989 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 3568 Sayılı Hür Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile mesleğimize yasal bir taban ve kimlik kazandırıldı. Odamızın kurulduğu günden bugüne kadar meslektaşlarımızın odamızla olan münasebetlerini çok önemsiyoruz. Bu ilgilerin geliştirilmesi için hem Ankara merkez ofisimizde hem de vilayet temsilciliklerimizde faaliyetlerimizi meslek kıymetlerimiz ışığında sürdürmeye devam ediyoruz. Bayındır Sıhhat Kümesi ile pahalı dernek üyelerimizin kaliteli ve sağlam sıhhat hizmeti almalarını sağlamak emeliyle bir iş birliğine imza attık. Tüm üyelerimiz için mutabakatın güzel olmasını diliyoruz” halinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı