GündemHaber Girişi : 27 Mart 2023 15:04

Bayraklı’nın öğrencileri geleceğe hazırlanıyor

Bayraklı’nın öğrencileri geleceğe hazırlanıyor

İki evreli imtihanın birincisine 900 öğrenci katılırken başarılı olan öğrencilerin önümüzdeki aylarda ikinci imtihana alınacağı belirtildi.

İkinci imtihan haziranda

19 sınıf ve bin 200 öğrenci kapasiteli eğitim merkezi için yeni dönemde da 7’nci, 8’inci, 11’inci ve 12’nci sınıflara alım yapılacak. 2023-2024 eğitim öğretim yılında da fiyatsız eğitim alacak öğrenciler, iki basamaklı kurum kabul imtihanı ile eğitim alacak. Bu kapsamda gerçekleştirilen birinci imtihana 900 öğrenci katılırken, başarılı olan öğrenciler için ikinci imtihan haziran ayında yapılacak.

Eğitime verilen takviyelerle öğrencilerin okul öncesinden üniversiteye kadar her vakit yanında olduklarını belirten Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Katılımcı demokrasiye, üretime ve dayanışmaya dayalı eğitim modelimizle geleceğin bireylerini yetiştiriyoruz. Bayraklı’nın çocuklarına ücretsiz eğitim imkanı tanırken, hayallerindeki okullarda eğitim almalarının da kapılarını aralıyoruz. Çocuklarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Önceliğimiz olan eğitim alanında her zaman gençlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.





Hibya Haber Ajansı