GündemHaber Girişi : 05 Nisan 2023 00:06

Bebek ve oyuncak ürünleri uygun fiyatlarla Amazon’un “Bahar Fırsatları” kampanyasında

Bebek ve oyuncak ürünleri uygun fiyatlarla Amazon’un “Bahar Fırsatları” kampanyasında

Amazon.com.tr’nin 10 Nisan’a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyası yalnızca moda, mesken ömür eserleri, spor, şahsî bakım üzere kategorileri değil en tanınan markaların bebek ve oyuncak eserlerini de kapsıyor.

Amazon.com.tr, “Bahar Fırsatları” kampanyası boyunca müşterilerine, ortalarında Lego, Barbie, Disney, Fisher Price, Hot Wheels, Chicco, Prima, Comfymax, Marvel, Zuppers, Babyes, Adel üzere markaların bulunduğu binlerce bebek ve oyuncak eserinde kaçırılmayacak avantajların yanı sıra günlük ve saatlik özel tekliflerle de indirimler sunmaya devam ediyor.

Bebek eserleri ve oyuncaklarda öne çıkan indirimler:

Play-Doh Care’n Carry Bet Oyun Hamur Seti

My Little Pony Müzikli ve Işıklı Mane Melody Oyun Seti

Lego Duplo Classic Üretim Kesimi Kutusu

Philips Bebek Ürünleri

Bebek Otomobilleri, Taşıma Eserleri ve Aksesuarları

Vauva Bounce Oyuncaklı Anakucağı

Amazon Prime üyeleri ise her vakit olduğu üzere “Bahar Fırsatları” devrinde de fiyatsız teslimat avantajından faydalanabilecek. Ayda yalnızca 7,90 TL’ye en az sepet meblağı olmaksızın tıpkı gün, sonraki gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle fiyatsız ve süratli teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a çabucak üye olmak ve üyelik ayrıcalıklarını 30 gün fiyatsız denemek için Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bahar Fırsatları kampanyası boyunca binlerce eserde sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfası ve Amazon taşınabilir uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı