GündemHaber Girişi : 14 Nisan 2023 11:20

Belediye personelinin tamamına bin 500 lira bayram ikramiyesi

Belediye personelinin tamamına bin 500 lira bayram ikramiyesi

Tuzla Belediyesi işçisi ile iftar programında bir ortaya gelen Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı, tüm Tuzla Belediyesi çalışanına toplu iş kontratındaki haklarına ek olarak bin 500 lira bayram ikramiyesi muştusu verdi. İftar programında konuşan Lider Yazıcı, “Tuzla’da olduğu üzere vazife aldığınız her yerde dayanılmaz bir özveriyle çalıştınız. Artık deprem bölgesinde arkadaşlarımız, yalnızca çalışmıyor destan yazıyorlar. Ramazan’ı, bayramı, salgını, zelzelesi, sabahı akşamı, hafta içi hafta sonu. Çok büyük bir özveriyle kendinizi Tuzla’ya, belediyeye vakfettiniz çalışıyorsunuz. Ben sizden mutluyum, Allah da sizlerden mutlu olsun” sözlerini kullandı.

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı hem Tuzla’da hem de Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 7 gün 24 saat aslına nazaran belediyecilik hizmetleri aralıksız sürdüren Tuzla Belediyesi işçisi ile iftar programında bir ortaya geldi. Tuzla Marina’da bulunan Tuzla Belediyesi aktiflik çadırında gerçekleştirilen programa binden fazla Tuzla Belediyesi çalışanı katıldı. Lider Yazıcı, tüm Tuzla Belediyesi işçisine toplu iş mukavelesindeki haklarına ek olarak bin 500 lira bayram ikramiyesi muştusu verdi.

“Yoldaşı olmayanın başarısı olmaz”

İftar programında açıklamalarda bulunan Lider Yazıcı, “Eskiler, ‘Evvel refik bad’el tarik’ der. Yani evvel yoldaş, sonra yol. Yoldaşı olmayanın başarısı olmaz. Olsa da bir manası olmaz. Mahallenize, sokağınıza, caddenize, bugüne ve geçmişe bakınca hepimiz bunu görebiliriz. Ben Tuzla Belediye lideriyim. Epey yılda, bu makamda ne başardın diyen olursa? Siz bedelli arkadaşlarımla yoldaş olmayı imza attığımız muvaffakiyetlerin birincisi olarak sayabilirim. Ne yaptıysak bu yoldaşlık sayesinde yaptık derim. Tuzla Belediyesi ve Tuzla Belediye Lideri olarak her vakit evvel refik dedik. Evvel çalışanlarımız dedik. Artık saymak istemem, hepiniz bunun sayısız örneğini biliyorsunuz. Siz de evvel Tuzla evvel belediye dediniz, bu sayede Tuzla’nın çehresini değiştirdik. Sağ olun. Var olun.” diye konuştu.

“Ben sizden mutluyum, Allah da sizlerden mutlu olsun.”

Başkan Yazıcı, “Tuzla’da olduğu üzere vazife aldığınız her yerde fevkalade bir özveriyle çalıştınız. Artık deprem bölgesinde arkadaşlarımız, yalnızca çalışmıyor destan yazıyorlar. Ramazan’ı, bayramı, salgını, zelzelesi, sabahı akşamı, hafta içi hafta sonu. Çok büyük bir özveriyle kendinizi Tuzla’ya, belediyeye vakfettiniz çalışıyorsunuz. Ben sizden mutluyum, Allah da sizlerden şad olsun. Sizin de benden mutlu olmanızı çalıştığınız belediyeden mutlu olmanızı bir muvaffakiyet olarak kabul ederim. Bayramdan evvel herkese, mukavele dışı bin 500 TL bayram ödemesi yapılacağını bu vesileyle sizlerle paylaşmış olayım” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı