EkonomiHaber Girişi : 20 Nisan 2023 00:01

Bella Maison, Tacikistan ve Fas’ta açtığı yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor

Bella Maison, Tacikistan ve Fas’ta açtığı yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin genç ve dinamik konut dokuma ve dekorasyon markası Bella Maison, Nisan ayı itibariyle yurt dışı yatırımlarına yenilerini ekledi. Tacikistan’ın başşehri Duşanbe’de açtığı yeni mağazasının yanı sıra Fas’taki mağaza sayısını ikiye çıkaran Bella Maison, küresel arenada da büyümesini sürdürüyor.

Tüm hayatı sığdırdığımız konutları güzelleştirerek dünyayı güzelleştirme seyahatine sürat kesmeden devam eden Bella Maison, Duşanbe “Aini Bulvarı”nda konumlanan 98m2’lik yeni mağazasında, sofra ve yatak odası başta olmak üzere; mesken dekorasyonu, banyo, kozmetik ve bebek odası dokuma ve aksesuarları kategorilerinde, meskenine paha veren, modayı yakından takip eden dekorasyon tutkunlarına hoş bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Fas'ın hareketli iktisat merkezi Kazablanka'nın kalbinde ikinci mağazasının da açılışını tamamlayan Bella Maison, milletlerarası başarılarına bir yenisini ekliyor. 200 m2’lik yeni mağaza, Kazablanka'nın en yeni alışveriş noktalarından biri olan, hem lokal halkı hem de turistleri, çeşitli restoran ve cümbüş seçenekleriyle kucaklayan “Aeria Mall'da yer alıyor.

Doğru strateji ve yatırımlarla hem Türkiye'de hem de globalde online ve offline tüm satış kanallarını süratle genişlettiklerini belirten Bella Maison CEO’su Muhammed Tan; “Bizim için 2023 yılı süratli ve istikrarlı bir halde başladı. Bella Maison olarak bugün, Cezayir'de 4, Birleşik Arap Emirlikleri'nde 2, Özbekistan, Fas, Katar, Libya ve Türkmenistan'da birer mağazamızla hizmet veriyoruz. Nisan ayı içinde Tacikistan’da birinci mağazamızı, Fas’ta ise ikinci mağazamızı açarak, bu sayıyı 13’ye çıkarmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte amaçlarımız, yapmak istediklerimiz ve gideceğimiz çok yolumuz var. Ar-Ge yatırımlarımız ve eserlerimizin kalitesinden ödün vermeden, özgün dizaynlı koleksiyonlarımızla, 2023 yıl sonuna kadar 15 ülkede 25 mağazayla yer almayı hedefliyoruz.” dedi.