Ben Olmazsam Sende de Kalmayayım

Hani derler ya ben seni karakterinle sevdim külliyen yalan.

Genellikle erkekler tanımaya fırsat vermeden güzel kadınları severler.
çok nadir istisnalar vardır ama manzara onlar için önemlidir.

Kadınlar ise dış görünüme önem verseler de güvenecek sığınacak sağlam karakterde birde rahat yaşatabilecek zenginlikte erkek ararlar yakışıklılık anlayışları budur.

Fiziksel çekim ise farklı bir şeydir enerjisel, arzu’ya dayalı istektir sadece uzun sürecek sanılır sadece yanılgıdır.

Her iki cinste farklı beklentiler halinde yolları kesişerek aradıklarını bulma ihtimali zayıf olsada yinede beraberliklerine başlarlar.

Ya hayatları boyunca birbirlerine değiştirme çabasına girerler ya da kabullenip mutluymuş gibi yaparlar düzenleri bozulmaması adına.

Çünkü mış gibi yapmak işlerine gelecektir. Hem çevrelerine hem ailelerine birbirlerinde kaldıkları zamanlarda ise gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

Bunda da maske takmak zorundalar çünkü dünyaya getirdikleri yavruları vardır artık onlar için de mış yapma zamanı da gelmiştir

Çok az insan eğer ekonomik özgürlüğü varsa veya kendine güveniyor, mücadeleyi de seviyor göze de alabiliyorsa birde farkındalığını bulduysa hiçbir zaman mış yapmaya gerek duymaz.

Zaten duymamalı da hayat rol yapmakla maske takmakla mutluluk oyunu oynamakla geçmez ruhu bedeni yorulur zamanla hiçbir şeyden keyif almamaya başlar.

Bir kez kendin olarak geldiğin dünyaya sahtekarlık içinde yaşamak, onursuz davranmak hiçbir gerçeğe uygun olamaz.

Gördüklerin sadece seni, hissettirdiklerin karşındakini ilgilendirir.
Hakikatlerin ise gerçeği yansıtır.

Sevgide ve dürüstlükte kalın her zaman…

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.