GündemHaber Girişi : 19 Temmuz 2024 14:14

Berat Maksut Usta Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği toplantısına ev sahipliği yaptı

Berat Maksut Usta Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği toplantısına ev sahipliği yaptı
İBB ve Pendik Belediyesi CHP Meclis Üyesi Berat Maksut Usta, Türkiye’nin en genç meclis üyesi olma unvanına sahip.
Berat Maksut Usta Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği toplantısına ev sahipliği yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, İBB ve Pendik Belediye Meclis Üyesi ve de aynı zamanda İBB Gençlik & Spor Komisyonu Raportörü Berat Maksut Usta’nın davetiyle, Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği toplantısına katıldı.

CHP’li belediye meclis üyesi Berat Maksut Usta’nın ev sahipliğinde tertiplenen toplantıda, İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, spor kulüpleri başkanlarının istek ve önerilerini dinledi.

Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu’nun da kısa bir konuşma yaptığı toplantıda, spor kulüplerine verilen destekler için İBB’ye teşekkür edildi.

 



Pendik’te 23 tane amatör spor kulübü olduğunu ifade eden Şeneroğlu, daha önce Pendik’te amatör spor kulüplerinin kullanabildiği 4 adet nizami futbol sahası olduğunu söyledi. Şimdi ise bu sayının 2’ye düştüğünü ve İBB’nin Pendik ilçesine en az 1 adet nizami futbol sahasının yapması gerektiğini, böyle bir ihtiyacın olduğunu ifade etti.




Kulüp başkanlarının ve Şeneroğlu’nu dikkatle dinleyen İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, konuşulan tüm konular ile ilgili notlarını aldığını ve İBB yönetimi ile görüşerek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da olurunu alarak Pendik’te yeni yatırımların yapılacağını söyledi.




Davetine katılım sağlayan tüm spor kulübü başkanlarına teşekkür eden Meclis Üyesi Berat Maksut Usta da, Pendiklilerin taleplerini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na iletmeye devam edeceğini vurgulayarak sözlerine son verdi.

Toplantı hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.