BEŞİKTAŞ DERBİYE KONSANTRE

     Trendyol Süper Lig 9.Haftasında Beşiktaş evinde Konyaspor’u ağırladı. Maçın başlangıcından son anına kadar etkili oyunu ile maçı domine eden bir Kartal vardı sahada…

     Maçın başlama düdüğü ile orta alandaki saha baskısına start veren Beşiktaş beraberinde golü de bulan taraf oldu. Avrupa maçlarından beklenmedik sonuçlar alan Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, lige daha temkinli bir şekilde geri döndü. Konyaspor’a karşı belli oranda üstünlük kuran Kartal, kanatları etkili kullanan taraftı. Goller Immobıle ve Rafa Silva ile geldi. Maçın kazanılmasından ziyade gelecek vadeden Semih Kılıçsoy da sahadaydı. Etkili bir oyun oynadığı kadar fiziğini geliştiren bir Semih sahadaydı. Semih takım içerisindeki diğer genç oyuncular için önemli bir karakter. Mustafa Hekim Oğlunun Semihten öğreneceği ve ondan örnek alacağı çok şey var. Bugün Beşiktaş isteseydi farkı daha fazla arttırabilirdi. Saha içerisinde hem teknik heyet hem de oyuncular önümüzdeki hafta oynanacak olan Derbiye odaklandıkları kesin. Sakatlıklar açısından Ersin Günok ve Mert Günok derbide kalede olamayacakları söylentiler arasında. Tatbikî de kalede as kalecilerin olmaması büyük bir handikaptır. Büyük takımlar işte bu açıdan ortaya çıkar. Tüm sıkıntılara ve zorluklara rağmen sonuca ulaşmalarıdır. . Eksik maç olmasına rağmen lider ile arasındaki puan farkını 5’e indiren bir Kartal söz konusu… Eksik maçı kazanması durumunda ise puan farkı 2’ye inecek.

     sSonuç olarak Beşiktaş bugün arzuladığı üç puana ulaştı ve derbi maçına odaklanmak üzere kollar sıvandı. Derbi maçlarında ne olacağı her zaman bilinmezlik içerisindedir. Haftaya oynanacak olan Derbide ne olacağını kestiremesek bile müthiş bir maç olacağı kaatindeyim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.