DünyaHaber Girişi : 21 Mart 2023 14:34

BingX, Copy Trade’i arttırmak için 10 milyon dolarlık bir fon başlatıyor

BingX, Copy Trade’i arttırmak için 10 milyon dolarlık bir fon başlatıyor

Fon, trader’ları destekleme, altyapı oluşturma, eser inovasyonu, topluluk geliştirmeleri ve stratejik paydaşlıklar olmak üzere birçok hedef için kullanılacak.

2018’deki kuruluşundan bu yana, BingX kendisini “bir sonraki milyar kripto kullanıcısına açılan kapı” olmaya adamıştır. Kripto piyasasında gezinmek yeni iştirakçiler için göz korkutucu olabilir. Bundan ötürü Copy Trade, kullanıcıların başarılı trader’ların süreçlerini tekrarlamalarını sağlayan tesirli bir tahlil olarak ortaya çıkmıştır. Kripto Copy Trade’de öncü olan BingX, trader’ların öğrenip kazanabilecekleri çok taraflı bir ekosistem oluşturmaya kendini adamıştır. “Copy Trade Sübvansiyon Kuponu” ve “Deneme Fonu” üzere özgün ve kullanıcı dostu eserler, tecrübesiz kullanıcıların sıfır riskle başlamasına yardımcı olmak için platform tarafından sistemli olarak geliştirilmektedir. BingX ayrıyeten, profesyonel trader’ların potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olmak için Seçkin Copy Trader’lar Programı’nı başlattı. Bugüne kadar BingX, yaklaşık 4 milyon takipçiye sahip 8.000’den fazla profesyonel trader’a merkez oldu ve 130 milyondan fazla Copy Trade buyruğu gerçekleştirdi.

BingX, yatırımcıları uzmanlık ve performanslarına nazaran alt kısımlara ayırdıktan sonra girdileri tüm trader düzeylerine nazaran ölçeklendirmeyi ve daha şahsileştirilmiş dayanak geliştirmeyi amaçlıyor. BingX, yetenek odaklı siyasetinde ısrar edecek ve genel bir büyüme planı üzerinde çalışmaya devam ederek platformun her çeşitten trader’a faydalanmasını sağlamaktadır. Seçkin Copy Trader’lar Programı büyük bir muvaffakiyete şahit oldu ve açık uçlu bir programa dönüştü. Son altı ayda 40.000’den fazla trader büyük ilerleme kaydetti ve programdan teşvik primleri aldı.

Oluşturulan bu fon toplumsal finansal süreç ekosisteminin altyapısını yükseltmek için kullanılacak. Potansiyel riskleri ortadan kaldırmak ve çeşitli süreç stratejilerini desteklemek için daha bilimsel bir trader inceleme sistemi başlatılacak. BingX, tecrübelerine ve performans tahlillerine dayanarak, Copy Trade mantığının altını çizmeye devam etmekle birlikte trader’ların kısa vadeli getirilerinin önceliğinin ortadan kaldırıldığı kıymetlendirme boyutunu zenginleştiriyor. Yanı sıra gelişmiş finansal süreç araçları ve özellikleri de geliştirilecek. Böylece BingX, risk denetimini yükselterek ve Copy Trade kullanıcılarının süreç sırasında trader’larla etkileşim ve uyum için daha fazla teşebbüste bulunmasına yardımcı olacak.





Ayrıca BingX, dünya çapındaki stratejik iştirak ağını genişletmeye ve önde gelen trader’larla ve finansal toplulukla iş birliği yapmaya devam edecek. Bunun için birçok tanınmış finans akademisini ve kuruluşunu iş birliği listesine ekledi.

“Sosyal finansal işlem üzerine bu fonu başlatıyor olmaktan ve kripto endüstrisinin gelişimine öncülük ediyor olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Bakış açısını değiştirmek, kullanıcılarımıza en iyi finansal işlem hizmetlerini ve en başarılı trader’ları sunmak istiyoruz.” diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla Bağlar ve Bağlantı Yöneticisi Elvisco Carrington, şunları da ekledi “Ekosistem için yeni bir sayfaya açıyoruz. BingX’in toplumsal finansal süreç için birinci sınıf bir ekosistem oluşturma taahhüdü, daima yeniliğe olan bağlılığımızın ve kriptoyu herkes için erişilebilir ve kolay hale getirme misyonumuzun bir ispatıdır. Bu fonun oluşturulmasıyla BingX, oyunun kurallarını değiştiren bir platform olmaya ve daha yetenekli trader’ların iştirak sağlamasını bekliyor.”


Hibya Haber Ajansı