DünyaHaber Girişi : 03 Mart 2023 12:20

BingX, standart vadeli işlemlerde ABD hisse senetlerini desteklemeye başladı

BingX, standart vadeli işlemlerde ABD hisse senetlerini desteklemeye başladı

BingX’in yenilikçi özelliği, yatırımcıların belli bir vakitte evvelce belirlenmiş bir fiyattan alıp satarak tanınan ABD pay senetlerinin gelecekteki pahası hakkında kestirim etmesine imkan tanır. Klasik menkul değer komitecilerinin bilakis BingX, kullanıcıları karmaşık hesap açma prosedürlerinden kurtarır ve süratli ve kullanışlı bir ticaret arayüzü ile süreci kolaylaştırır.

Hisse senedi vadeli süreçleri için asgarî marj gereklilikleri, standart vadeli süreçler ile uyumlandırılıp düşük sermayeli kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirildi. BingX standart vadeli süreçlerinde tüm fonları yöneterek, kripto ve kripto olmayan vadeli süreçler ortasında geçiş yapma muhtaçlığını ortadan kaldırmaktadır.

BingX Copy Trade özelliğinde de kullanıcılarının bu yeni özellikten yararlanabilmesi için başarılı trader’ların takibine imkan sağlamaktadır. Artık Tesla (TSLA),Alphabet (GOOG),Amazon (AMZN),Apple (AAPL),Bed Bath & Beyond (BBBY),Intel (INTC),Microsoft (MSFT),LYFT (LYFT),Palantir (PLTR),Ford Motor (F) ve Fastly (FSLY) üzere en çok istek gören ABD payları için BingX kullanıcıları rahatlıkla süreç açabilecek ve ek olarak yakında daha fazla pay senedinin platforma eklenmesi bekleniyor.

“ABD hisse senetleri için standart vadeli işlemler sunan ilk borsa olmaktan gurur duyuyoruz. İnsanları bu hizmeti denemeye ve BingX’in kapsayıcı faydalarını deneyimlemeye davet ediyoruz.” diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla Münasebetler ve Bağlantı Yöneticisi Elvisco Carrington, şunları da ekledi:





“Bu yeni özelliğin, yatırımcıların işlem seçeneklerini geliştirmelerine ve daha çeşitlendirilmiş bir yatırım portföyü oluşturmalarına yardımcı olacağına inanıyoruz. Bu sadece bir başlangıç. Amacımız, kullanıcılarımıza en iyi alım satım deneyimini sağlamaktır. Finansal ürün ve hizmet yelpazemizi yenilemeye ve genişletmeye devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı