TeknolojiHaber Girişi : 20 Nisan 2023 12:50

BiP’ten kullanıcılarına özel yeni çekiliş

BiP’ten kullanıcılarına özel yeni çekiliş

İletişim ve ömür platformu BiP, ilgiyle takip edilen aktüel kampanya ve çekilişleriyle kazandırmaya devam ediyor. Birçok özelliğiyle hayatı kolaylaştıran BiP yeni çekilişle kullanıcılarına iPhone 14 Pro Max kazanma talihi sunuyor. Kampanyaya katılmak için operatör fark etmeksizin yeni yahut mevcut kişisel sınır kullanıcılarının, BiP’te yer alan servislerden BiPClub’taki ‘Çekilişe Katıl’ kısmından isim, soy isim ve yaşadıkları kentin bilgilerini girmeleri; 1 Temmuz 2023 tarihine kadar her ay bir defa ‘Çekilişe Katıl’ butonuna tıklamaları kâfi oluyor.

Kullanıcılar, uygulama üzerinden ileti attıkları her yeni kişi için bir çekiliş hakkı elde ediyor. 14 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek talihliler, 18 Temmuz 2023 tarihli Takvim gazetesinde ilan edilecek.

Fırsatlar uygulaması

BiP’lilere özel tüm kampanyaları tek bir serviste toplayan BiPClub kullanıcılarına pek çok farklı markadan fırsatlar sunuyor. Kullanıcılar, BiPClub içerisinde yer alan çeşitli etkinliklerden konser biletleri kazanabilir; tanınan markalarda geçerli indirim kuponları ile birçok kampanyadan yararlanabilirler. Ayrıyeten BiP’teki ‘Keşfet’ sekmesi aracılığıyla kullanıcıların fatura ödemeden sipariş vermeye hayatı kolaylaştıran pek çok farklı servise ve birbirinden eğlenceli içeriklere erişebilmesi mümkün. BiP, tüm operatörlerde fiyatsız ve internetinden harcamadan kullanılabiliyor.





App Store, Google Play yahut Huawei AppGallery’den BiP’in şimdiki sürümüne erişmek için http://mobiltr.co/BiP adresine tıklamak kâfi.

Hibya Haber Ajansı