SiyasetHaber Girişi : 10 Nisan 2023 18:15

Bir Bozkurt Destek İstiyor

Bir Bozkurt Destek İstiyor

İstanbul 1. Bölge MHP 5. sıra milletvekili adayı gösterilen Murat Şahin, sahip olduğu imkanlarla bugüne kadar hep bölge halkının yanında yer aldı. Ne zaman bir ihtiyaç olsa destek verdi. Şimdi sıra bizde!

Murat Şahin İstanbul 1. Bölge’den MHP 5. sıra milletvekili adayı gösterildi.

Kamuoyu onu Alpi Diş Hastaneleri yönetim kurulu başkanı olarak tanıyor.

Şahin, Pendik Çınardere mahallesinde yani varoş denilebilecek bir bölgede yetişti. İş hayatına çırak olarak başlayıp her türlü zorluğun üstesinden azimle çalışarak geldi.

İş hayatında yakaladığı başarı, ona geçmişini ve o evrede yaşadığı sıkıntıları unutturmadı. Büyüdükçe, imkanları genişledikçe; paylaşma ve yardımlaşma noktasında da büyüklüğünü gösterdi. Kim ne vakit gerçek bir ihtiyaç ifade etse duyarsız kalmadı.

Bölgemizdeki sivil toplum örgütleri ve sayıları yüzlerle – binlerle ifade edilebilecek insan onun bu anlayışına şahitlik etti.

Yaşadığımız son deprem felaketinde, depremzedelere tırlar dolusu yardım malzemesi gönderen iş dünyasının ilk isimlerinden biri de Murat Şahin oldu.

Ayrım yapmaksızın herkes ile hemhal olabilen, samimiyeti ve mütevazi tavrıyla daima yanı başımızda bulunan Şahin, aday gösterildikten sonra yaptığı açıklamada;  “Kişisel anlamda mal – mülk – mevki ihtiyacım ya da hırsım yok. Nasip olur da milletvekili olarak TBMM çatısı altında sorumluluk alırsam; öncelikli olarak, içlerinde yetiştiğim, yaşadıkları zorlukları – sıkıntıları bildiğim vatandaşlarımızın temsilcisi olacağım. Ve değişmesi, düzeltilmesi gereken şeyleri yoluna koymak için onlarla birlikte hareket edeceğim.

Bu niyetle; beni tanıyan, şahsıma güvenen – inanan  herkesten önümüzdeki milletvekili seçimlerinde MHP’ye oy vererek destek olmalarını bekliyorum” şeklinde konuştu.