PendikDüzenleme Tarihi : 06 Eylül 2023 11:47Haber Girişi : 06 Mart 2024 11:47

Bir Eli Ankara'da

Bir Eli Ankara'da
Başkan Ahmet Cin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, başbakan ve bakan düzeyinde birçok üst düzey isimle sürekli temas içinde

Daha önce de seçim işlerinden sorumlu olarak AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, bu dönem İstanbul’un en başarılı ve dikkat çeken hizmet adamlarından birisi olarak ön plana çıktı.

Geçtiğimiz ay belediye binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ağırlayan Başkan Ahmet Cin; yaklaşık 1,5 saat süren bu görüşmede hem bazı siyasi değerlendirmelerde bulunarak hem de ilçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı.

Ankara'da bakanlarla görev yaptığı dönemin başından bu yana Ankara trafiği oldukça yoğun olan, başbakan ve bakanlar düzeyinde çok sayıda temas gerçekleştiren Başkan Ahmet Cin, geçtiğimiz günlerde de bu temaslarını sürdürdü.

Başkan Cin, Ankara ziyaretinin ilk ayağında Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya geldi. İkinci görüşme, enerji sektöründeki projeler üzerineydi ve Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'la gerçekleşti.

Pendik'in ekonomisini şekillendiren önemli sanayi kuruluşlarına dair projeler ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a sunuldu.

Ziyaretlerin sonuncusu ise Pendikli olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile gerçekleşti. Başkan Cin, Tunç'a Pendiklilerin selamını ileterek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.




 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.