TeknolojiHaber Girişi : 17 Mart 2023 12:38

Birbirinden farklı 5 bin özelleştirilmiş bilgisayar bir günde üretiliyor

Birbirinden farklı 5 bin özelleştirilmiş bilgisayar bir günde üretiliyor

Şirketlerin tüm bilgisayar gereksinimlerine uygun tahliller üreten Türkiye’nin teknoloji markası Casper, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesisinde bir yılda binlerce konfigürasyon seçeneğine sahip 1 milyon adet bilgisayar üretiyor. Alanında uzman mühendisleri ve çalışanlarıyla kurumların ve kullanıcıların tüm gereksinimlerini karşılayan Casper, şirketlerin farklı konfigürasyon seçenekleriyle talep ettiği 5 bin bilgisayar muhtaçlığını bir günde üretip sonraki gün teslim ediyor.

Casper, üretim tesisinde günde 5 bin adet bilgisayar üretiyor

Kurumlar için ergonomik, fonksiyonel ve yüksek performanslı eserler kullanarak iş ömürlerini sürdürmek büyük kıymet taşırken birçok şirket, hizmet verdikleri kesime uygun özelleştirilebilir teknolojiler talep ediyor. Geniş eser yelpazesi ve sınırsız konfigürasyon seçeneğiyle her talebe karşılık verebilen Casper, finans dalından perakendeye, sıhhat dalından eğitime kadar farklı pek çok iş kolunda çalışmalarını sürdüren şirketlere gereksinime nazaran özelleştirebilecekleri kurumsal tahliller sunuyor. Casper, üretim tesislerinde bir günde, binlerce konfigürasyon seçeneğine sahip birbirinden farklı 5 bin adet bilgisayar üretim kapasitesine sahip. Kurumsal Tahliller çatısıyla birlikte Türkiye’nin birinci 500’ünde bulunan şirketlerin %30’una hizmet veren Casper hem maliyet hem güç verimliliği avantajı sağlayan özelleştirilebilir bilgisayarlarıyla tüm paydaşlarının muhtaçlık duyduğu son teknoloji tahlillerle iş sürekliliğini sağlıyor.

“Bir günde üretiyor ertesi gün gönderiyoruz”





Hem farklı bölümlerin hem de kurum içerisindeki farklı departmanların bilgisayar gereksinimlerinin değişebileceğini söyleyen Casper COO’su Feray Karaman, “Bizden yüksek adetlerde özelleştirilmiş masaüstü, laptop ya da küçük bilgisayar isteyen şirketlerin taleplerine uygun eserleri bir günde üretiyor ve sonraki gün kendilerine gönderiyoruz. Farklı RAM özelliklerinden depolama boyutlarına ve işlemcilere kadar birçok konfigürasyonu en aktüel ve yeni teknoloji bileşenleriyle uyguluyoruz. Ferdi taleplerden binlerce toplu siparişe kadar her türlü gereksinime uygun üretim yapabilme kapasitemiz ve ülke genelinde yayılan servis ağımız ile Türkiye’nin her yerinden şirketlere servis imkanı sunuyoruz.” sözlerinde bulunuyor.

Hibya Haber Ajansı