GündemHaber Girişi : 20 Temmuz 2023 15:57

Bisikletliler Ölen Arkadaşları İçin Bir Araya Geldi

Bisikletliler Ölen Arkadaşları İçin Bir Araya Geldi

Bostancı’da toplanan bisikletliler, trafik kazalarında hayatını kaybeden arkadaşları için eylem yaptı. Bisiklet sporcuları, Doğanay Güzelgün’ün hayatını kaybettiği yerde bir araya gelerek kazaya tepki gösterdi. Bisiklet sürücüleri, sürücünün yakalanmasını ve yeni önlemlerin alınmasını istedi. Grup, Doğanay Güzelgün’ün öldüğü yere karanfil ve çiçek bıraktı. Tufan Sağnak, tüm sahil yolunda caydırıcı önlemlerin alınmasını talep etti.

Bostancı’da toplanan bisikletliler, trafik kazalarında hayatını kaybeden arkadaşları için eylem yaptı.

Bisiklet sporcuları, Kadıköy Bostancı’da Doğanay Güzelgün’ün hayatı kaybettiği yerde bir araya gelerek kazaya tepki gösterdi. Güzelgün’e çarparak öldüren sürücünün yakalanmasını isteyen bisiklet sporcuları Kadıköy- Pendik arasındaki sahil yolunda yeni önlemlerin alınmasını istedi.

Bostancı sahil yolu Turkut Özal Bulvarı’nda alkolü ve uyuşturucu etkisindeki Temel Ü.’nün çarparak hayattan kopardığı 51 yaşındaki bisiklet sporcusu Doğanay Güzelgün’ün arkadaşları, kazanın yaşandığı yerde bir araya gelerek kazaya tepki gösterdi.

Yaklaşık 500 bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün’ü hayattan koparak kazanın tekrarlanmaması için yetkililerin önlem alınmasını istedi. Grup açıklamanın ardından Doğanay Güzelgün’ün öldüğü yere karanfil ve çiçek bırakıldı.