EkonomiHaber Girişi : 06 Mart 2023 14:04

Bitci Borsa, iki ödüllü kampanya ile yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor

Bitci Borsa, iki ödüllü kampanya ile yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, 2023 stratejileri özelinde belirlediği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Yılın birinci çeyreğinde farklı alanlarda yaptığı teşebbüslerle dikkat çeken borsa, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Bitcicoin Hacim Müsabakası ve MCL Token Hacim Yarışması’nı başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Bitci Borsa tarafından düzenlenen yarışların Bitci.com.tr alım satım platformu ve Bitci TR taşınabilir uygulaması üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.

 Bitcicoin Hacim Yarışması�

1-15 Mart 2023 tarihleri ortasında düzenlenecek olan hacim yarışında muvaffakiyet elde eden yatırımcılara çeşitli mükafatlar veriliyor. Bu kapsamda, ilgili platformlar üzerinde belirtilen tarih aralığı içerisinde BITCI/TRY paritesinde en çok hacim yapan birinci 50 şahsa toplamda 1 milyon TL armağan ediliyor. Katılımcıların, belirtilen kurallar doğrultusunda Bitci.com.tr üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlamış olması gerekiyor.





Resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya nazaran, kullanıcıların mükafatları müsabaka tamamlandıktan sonraki 21 iş günü içerisinde Bitci.com.tr üzerindeki cüzdanlarına yatırılacak. Bununla birlikte, yarış müddetince borsa hesabından para ve coin çekim süreci gerçekleştirenler diskalifiye edilecek. Ayrıyeten, farklı bir hacim yarışının kazananı olanların, Bitcicoin Hacim Yarışması’na katılmasında rastgele bir sakınca olmadığının da altı çizildi. Ödül ölçülerine ait ayrıntılar resmi internet sitesinde yer alıyor.

Ödüllü MCL Token Hacim Yarışması�

2023’teki yeni yol haritası çerçevesinde kampanyalara daha fazla yük veren Bitci Borsa, MCL Token Hacim Yarışması’nı başlattığını duyurdu. 1-15 Mart tarihleri ortasında gerçekleştirilecek müsabakada en çok hacim yapan bir kullanıcı 28-30 Nisan tarihleri ortasındaki Bakü’de MCL araçlarını canlı izleme ve ödül havuzundan 6 bin TL almaya hak kazanıyor. Yapılan açıklamaya nazaran, kazanan kişinin konaklama (kahvaltı dahil) ve uçak masrafları da Bitci Borsa tarafından karşılanıyor.

Ayrıca, belirlenen tarihler ortasında en çok hacim yapan 50 kullanıcı 50 bin TL’lik ödül havuzunu paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Bitci Summit etkinliğinde borsanın yeni yılda faaliyetlerine sürat kazandıracağı söz edilirken, bu süreçte kampanyalara odaklanacağı vurgulanmıştı. Bu kapsamda, önümüzdeki devirde de yeni kampanyaların duyurulması bekleniyor.