DünyaHaber Girişi : 20 Mart 2023 09:34

Bitci Borsa, MetaGuard Token’ı ürün portföyüne ekliyor

Bitci Borsa, MetaGuard Token’ı ürün portföyüne ekliyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, kripto ekosistemindeki yatırımcılara sunduğu eserlere bir yenisini daha ekliyor. 2023’e dair plan ve yol haritasının açıklandığı Bitci Summit 2023’te yeni listelemelere odaklanılacağını vurgulayan borsa, bu tarafta attığı adımları hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Galaxia Token’ı eser portföyüne ekleyen Bitci, artık de siber güvenlik şirketi MetaGuard tarafından geliştirilen MetaGuard Token’ı (MTGRD) eser portföyüne ekliyor. MTGRD Token listelemesi 20 Mart Pazartesi saat 15.00’te gerçekleşiyor.�

16 Mart tarihinde başlayan ön satışı gösterilen ağır ilgiyle birlikte 40 dakika içerisinde tamamlanan MetaGuard Token’ın arzı 0,02 TL’den yapılırken, ön satışa katılma hakkı sadece Bitcicoin sahiplerine verildi. Arzının akabinde Bitci kullanıcılarının süreçlerine açılacak olan MTGRD Token’ın listelemesi ise Vesting usulüyle yapılıyor.

MetaGuard, siber akınlara karşı muhafaza hizmeti sağlayan bir siber güvenlik şirketi olarak biliniyor. Bitcichain ekosistemi içinde yer alan bir token projesi olan MetaGuard Token da siber güvenliği sağlamak hedefiyle MetaGuard tarafından geliştirildi. Siber güvenlik sanayisini geliştirmeyi amaçlayan MTGRD Token’ın sahipleri ve yatırımcıları; siber güvenlik eğitimi, paydaşlık ve iş birliği için kullanım, müşteri sadakati ve ödüllendirme için kullanım üzere haklara sahip oluyor. Ayrıyeten yatırımcılar, siber güvenlik danışmanlığı, atak tespiti ve engelleme, acil müdahale başta olmak üzere birçok MetaGuard hizmetinden de indirim hakkı elde ediyor.