EkonomiHaber Girişi : 03 Nisan 2023 10:36

Bitci Borsa, Petshop Token’ı listeliyor

Bitci Borsa, Petshop Token’ı listeliyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, kripto ekosistemindeki yatırımcılara sunduğu eserlere bir yenisini daha ekliyor. Yeni listelemeleri bu yılın amaçları ortasına ekleyen borsa çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor. Mart ayında 4 farklı yerli projeyi listeleyen Bitci, artık de kendi ekosisteminin bir modülü olan ve Bitcichain blokzinciri üzerinde çalışan Petshop Token’ı eser portföyüne ekliyor. PETSHOP listelemesi 4 Nisan Salı günü saat 15.00’te gerçekleşiyor.

31 Mart tarihinde başlayan ön satışı gösterilen ağır ilgiyle birlikte 33 dakika içerisinde tamamlanan Petshop Token’ın arzı 0,001 TL’den yapılırken, ön satışa katılma hakkı sadece Bitcicoin sahiplerine verildi. Arzının akabinde Bitci kullanıcılarının süreçlerine açılacak olan Petshop Token’ın listelemesi ise Vesting sistemiyle yapılıyor.

Petshop.io uygulama tecrübesini geliştiren ve kullanıcı odaklı bir utilty token olan PETSHOP, platform üzerinde çeşitli kullanım alanları sunarak kullanıcılarına bedel katıyor. Değişen ve dönüşen son kullanıcı davranışı, giderek dijitalleşen dünyada hayatlarımızın bir modülü olan hayvanların ve sahiplerinin sorunlarını çözmek ve hayatlarının kolaylaştırılması gayesiyle ortaya çıkan Petshop.io, evcil hayvan sahiplerine A’dan Z’ye tüm tahlilleri sunan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Platform, Bitcichain blokzinciri üzerinde geliştirilen Petshop Token ile tıpkı vakitte hayvan haklarına atıfta bulunurken, hayvanlar ismine daha hoş bir dünya yaratmanın da önünü açmak ismine farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı