GündemHaber Girişi : 14 Nisan 2023 10:50

Bizim Toptan’ın Sakarya’daki üçüncü mağazası açıldı

Bizim Toptan’ın Sakarya’daki üçüncü mağazası açıldı

Türkiye’nin bir numaralı organize toptan marketi Bizim Toptan, Sakarya’daki yeni mağazasını hizmete açtı. Vilayetteki 3. mağazasını Erenler’de açan Bizim Toptan, müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alışveriş hizmeti sunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, Sakarya’daki yeni ve çağdaş mağazasıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı. Dijital kanallardan verilen siparişlerin istenilen gün ve saatte mağazadan teslim alınmasını sağlayan “Tıkla Gel Al” dijital sipariş hizmetini Erenler’deki yeni mağazasında da kullanıma sunan Bizim Toptan, bu sayede müşterilerine daha süratli ve konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor.

Bizim Toptan, 72 vilayette 181 satış noktasıyla önümüzdeki devirde de Türkiye için katma bedel yaratmaya, tedarikçilerinin ve müşterilerinin yanında olmaya devam edecek.

Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında:

2001 yılında kurulan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 72 vilayette 181 mağazasıyla Cash & Carry (Organize Toptan Ticaret) kesiminde mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Bizim Toptan, müşterilerine tüketici nezdinde bilinirliği yüksek çok-uluslu ve memleketler arası markaların yanı sıra kendi özel markalarının da dahil olduğu yaklaşık 8 bin eserin satışını gerçekleştirmektedir. Dijital yatırımlarıyla altyapısını daima geliştiren ve müşterilerine şahsileştirilmiş hizmetler sunan Bizim Toptan, PROSAF operasyonuyla da mesken dışı tüketim müşterilerine “yerinde teslim” hizmeti sunmaktadır. Halka açık bir şirket olan Bizim Toptan'ın payları Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla süreç görmektedir.

Hibya Haber Ajansı