GündemHaber Girişi : 17 Nisan 2023 19:27

Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde atölye çalışmaları başladı

Bodrum Turgutreis Yaşam Merkezi’nde atölye çalışmaları başladı

16. Ulusal Mimarlık Standı ve mükafatları kapsamında en âlâ proje kısmında birincilik mükafatı alan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da imali tamamlanan Turgutreis Hayat Merkezi, vatandaşların toplumsal hayata katılmaları, yetenek ve zevklerine nazaran eğitmenlerle üretim sağlamaları için atölye çalışmalarına mesken sahipliği yapmaya başladı. 57 vatandaşın kayıt yaptırdığı Toplumsal Hizmet Atölyesi’nde çocukların gelişimine katkı sağlamak emeliyle Yaratıcı Çocuk Atölyesi açıldı.

Ayrıca öğrencileri Anadolu Hoş Sanatlar Liselerinin ve Hoş Sanatlar Üniversitelerinin yetenek imtihanlarına hazırlamak hedefiyle Hoş Sanatlara Hazırlık Atölyesi hizmete sunulurken dezavantajlı kümelerin nizamlı stant, stant suramı aracılığı ile ürettikleri eserlerden ekonomik çıktı sağlamaları gayesiyle Bayan Fotoğraf Atölyesi, Karakalem Sanat Atölyesi ve Karikatür Atölyesi açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Turgutreis Hayat Merkezi’nde devam eden Toplumsal Hizmet Atölyesi için kayıtlar devam ediyor. Vatandaşlar, Bodrum Toplumsal Hizmetler Şubesi’ni arayarak ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesinden müracaatta bulunabiliyor.

Hibya Haber Ajansı