SiyasetHaber Girişi : 12 Mart 2024 12:17

BTP Adayı Enes Emre Aydın’dan Gazetemize Ziyaret

BTP Adayı Enes Emre Aydın’dan Gazetemize Ziyaret
BTP Adayı Enes Emre Aydın’dan Gazetemize Ziyaret

Genel Başkanlığını Hüseyin Baş’ın yürüttüğü, Bağımsız Türkiye Partisi Başkan Adayı Enes Emre Aydın, beraberinde Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Akburak, İlçe Başkanı Seçkin Karataş ile birlikte gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

 

BTP heyetini, gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı karşılayarak ağırladı.

 

 

Gündeme dair karşılıklı bir sohbetin yapıldığı buluşma da konuşan BTP Pendik Belediye Başkan Aday Enes Emre Aydın; “Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde etmek mümkün değil. Bu yüzden; memleketin içinde bulunduğu vahim durumdan şikayetçi olanların, seçim zamanı yine de başarısız olmuş bir partiye oy vermemesi, tercihini değiştirmesi gerekir.

 

Diğer taraftan siyaset arenasında yıllardır değişmeyen isimler var. Hep aynı yüzleri görüyoruz. Artık yaşlanmış, yıpranmış, demode olmuş yüzler… Oysa dünya hızla değişiyor. Teknoloji, geleceği belirleyen en önemli unsurlardan biri olacak.

 

Dolayısı ile yeniliklere ayak uydurabilecek nitelikleri bulunmayan eski ve yıpranmış yüzlerin; yerlerini yeni ve genç yüzlere bırakmaları şart.

Ben 1996 doğumlu genç bir adayım. Ve ilçemiz ve ülkemiz insanlarına gelecek vaat ediyorum” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.