SiyasetHaber Girişi : 13 Mart 2024 16:35

BTP Adayı Enes Emre Aydın Projelerini Duyurdu

BTP Adayı Enes Emre Aydın Projelerini Duyurdu
Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Pendik Belediye Başkan Adayı Enes Emre Aydın projelerini kamuoyuna sundu.

İlçemizin en genç belediye başkan adayı olan Enes Emre Aydın 1996 Pendik doğumlu ve reklam sektöründe çalışıyor.  

Enes Emre Aydın’ın dikkat çeken projeleri arasında ‘Topraklı ve topraksız tarım’, ‘yapay zeka uygulamaları’ ve ‘halk meclisleri’ yer alıyor.




İşte Aydın’ın projelerinden bazıları:

PENDİK PROJELERİ

* Başıboş gezen sokak hayvanlarını ıslah ederek hem hayvanlarımız korunacak hem de halkımız ve çocuklarımız rahat bir nefes alacak.

* Topraklı ve topraksız tarım projelerimizle tarım ürünleri üretip kuracağımız kooperatiflerde halkımıza uygun fiyata sebze meyve satılacak. Dünya genelinde 50 milyar dolardan fazla geliri olan topraksız tarımı Belediye olarak ilçemizde uygulayacağız.

* Şeffaf Belediyecilikte Tüm Ülkemize Örnek Olacağız. Belediye Gelir ve Giderlerini Düzenli Olarak 3 Ayda Bir Halkımızın Denetimine Sunacağız.

* Ev Hanımlarının ve Tüm Girişimcilerin, Evde Ürettikleri Ürünlerin Satış ve Pazarlaması İçin Belediyemiz Her Konuda Tam Destek Verecek. 

* Tüm amatör spor kulüplerine destek verilecek.

* Yerel gazete ve yerel medyaya destek verilecek.

* Yapay zeka teknolojisi ile Pendik belediyesi mobil uygulaması üzerinden gelen talepler 1 hafta içinde çözülmezse belediye meclisinin gündemine alınarak halkın sorunlarının hızlıca çözülmesi sağlanacak.

* Gençler ve kadınlar için özel sosyal alanlar inşa edilecek, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağlanacak.

* Halkın sorunlarının çözümü için alt meclisler oluşturularak buradan gelen taleplerin belediye meclisi gündemine alınması sağlanacak. Esnaf Meclisi, Muhtar Meclisi, Kadın ve Çocuk Meclisi, Gençlik Meclisi, Tekno Meclis.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.