BU GÜNÜ YAZ BİR TARAFA

28/07/2022 yeni ay tutulma gününden Merhaba arkadaşlar bugün çok önemli bir gün bütün niyetleriniz düşünceleriniz hayatınıza yansıyacaktır onun için dikkatli olalım ağzımızdan çıkan her kelimeye olumlu anlamlar katalım.

Olumsuz düşünen sizi dibe çekmeye çalışan fesat, kıskanç, başarısız insanlardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var bugün.

Enerjisi yüksek olan bugün de kaderimizdeki iz bırakmalar,
yapılacak olan yol ayrımları, yeni başlangıçlar ön plana çıkacak.

Sosyal, kişisel ilişkilerimiz hepsi birer birer yeniden şekillenecek
bizler de kalbimizin niyetine göre şansımız şanssızlığımız ortaya çıkacaktır.

Karmalarımıza göre hayatlarımız yönlendirilecek .Bu yüzden aman dikkat diyorum.

Sadece kişisel değil ülkemiz ve Dünya adına da değişimler, dönüşümler beklenmedik gelişmeler göreceğiz hep birlikte.

Anlayacağınız siyasetten dine, tarihten kültüre, ekonomiye olması gereken bütün değişimler beklenmekte bu yeni ay tutulması ile birlikte.

Çok kişinin anlam veremediği hâlâ inanamadığı bu doğa olayları gökyüzünün dünyaya verdiği sinyalleri, mesajları almamakta ısrar eden bu insanları anlamakta zorluk çekiyorum şahsen.

Ve bu kişilere yetersiz olarak görüyorum araştırmaktan yeni bir şeylerden öğrenmekten kaçınan gerçekleri görmek istemeyen kabuğuna çekilmiş her şeyi kabul eden tipler olarak.

Aslında pek ilgilenmiyorum böyle insanlarla ilgi alanıma hiç girmedi , girmiyor da onların almak istemedikleri boş beyinlerine yükleyebileceğim, katabileceğim enerjim olmadığını düşünüyorum.

Benim hitap ettiğim kesimler zaten belirlenmiş durumda diğerleri ise onlara bir şeyler katacaksa alırlar. belki de düşünmelerine bir araç olacağım amaçları farklılaşacak bu da beni çok mutlu edecek okadar.

Misyonluk böyle bir şey işte bildiklerini aktarmak, bilmediklerini öğrenmek, öğrenmek istediklerini araştırmak, karşılıklı bilgi alışverişi yapmak.

Sosyal medya bu konuda müthiş ilerleme kaydetti tabii görmedim, duymadım,bilmiyorum diyenler için değil söylemek istediklerim.

Öğrenmenin yaşı yok her gün dimağına yükleyeceğin, vazgeçmek istediklerini resetleyeceğin, tekrarlamayacağın konularında olacaktır hikayende.

Her günü dolu dolu farkındalığınızla geçirmeniz dileğiyle Sevgiler…

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.