GündemHaber Girişi : 13 Eylül 2021 13:11

BU ‘SIR’ HERKESE ANLATILIR!

BU ‘SIR’ HERKESE ANLATILIR!

Bu Sır’rı herkesle paylaşabilirsiniz. Çünkü; özel tasarım tesbih-gümüş-saat ve takıların satışa sunulduğu Sır’da fiyatlar oldukça ekonomik tutulmuş. Hem de tüm ürünlerde ‘açılışa özel %20’ den başlayan indirimler’ var.

Pendik şehir merkezi Erol Kaya Caddesi üzerinde ( Sahil Garanti Bankası karşısı – DP Parfümleri yanı) açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan SIR Tesbih-Gümüş-Saat Mağazası, sıra dışı çizgisi ile ön plana çıkan işletmelerimizden biri oldu.

Uzun yıllar Almanya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönerek yatırımını ilçemizde değerlendirmeyi tercih eden iş adamı Nejdet Karagöz ve ülkemizin ilk kadın imame ustası Emine Özsayman’ın iş birliği neticesinde hayat bulan SIR’da, el işçiliği ile imal edilmiş özel tasarım ürünler bulunuyor.

Sanatçı bir ruhla hizmet ürettiklerini ifade eden işletmeciler; ‘Siz hayal edin, biz gerçeğe dönüştürelim’ şeklinde oldukça iddialı kouşarak da; ürün yelpazesindeki sınırlamayı adeta ortadan kaldırıyorlar.

Her biri birbirinden orijinal tesbih, gümüş, saat ve çeşitli takıların satışa sunulduğu, özel siparişlerin alındığı işletmede; tamir bakım hizmetleri de gerçekleştirilebiliyor.

SIR, alışveriş yapsanız da yapmasanız da; kendinizi sanatsal eserlerin sergilendiği bir müzedeymiş gibi hissederek keyif alacağınız bir ortama sahip. Mutlaka gelip görmenizi ve bu SIR’rı dostlarınızla paylaşmanızı tavsiye ediyoruz.

İletişim: Doğu Mahallesi Erol Kaya Caddesi No: 151 Pendik 05414831980 – 05367451453

İnstagram: sirgümüş34