BUĞDAY ÇİMİ TATLISI FAYDALARI

UĞUT TATLISI (BUĞDAY ÇİMİ MARMELATI)

YERLİ BUĞDAY VE SUDAN YAPILAN ŞEKERSİZ BİR TATLIDIR.

BUĞDAYIN ÇİMLENDİRİLMESİYLE ELDE EDİLİR.

ŞEKER İLAVESİ YOKTUR.

 
 

HİÇBİR TATLANDIRICI KULLANILMADAN ÜRETİLİR. TADINI VE LEZZETİNİ KENDİ KIVAMINDAN ALIR.

UĞUT TATLISININ FAYDALARI;

Bağışıklığı güçlendirici ve kanseri önleyici etkileri vardır.

Hücreleri yenilediği için kanser tedavisnde kullanılan bir üründür.

Ispanaktan daha çok demire sahip olduğu için anemi (demir eksikliğine bağlı kansızlık) hastalarının kullanması tavsiye ediliyor. Başta magnezyum olmak üzere çok çeşitli mineraller içeriyor…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.