Haber Girişi : 08 Eylül 2021 10:41

BUGÜN (08.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN (08.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

 

1- Adapazarı – Pendik Seferini Yapan Ada Treni Kafa Kafaya Çarpışmak Üzereyken Son Anda Durdu

Alınan bilgiye göre, Adapazarı – Pendik seferini yapan ADA treni, Tuzla tersane istasyonunda bekleyen Söğütlüçeşme-Konya seferini yapan YHT’ye duramayarak düşük hızda tampon temasında bulundu.

 

2- Aşırı Süratli Sürücü Ortalığı Birbirine Böyle Kattı: 2 Yaralı

Pendik’te Kaynarca Mahallesi’nde meydana geldi. Süratli bir şekilde cadde üzerinde ilerleyen otomobil sürücüsü, önce yanından geçmekte olan bir otomobile, daha sonra park halindeki bir motosiklet ile 3 otomobile birden çarptı. Kazada, süratli otomobilin ilk çarptığı araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Cadde üzerinde park halinde bulunan 3 otomobil ile motosiklet ise neredeyse kullanılamaz hale geldi. Kazaya neden olan sürücü ise olay yerinden kaçtı.

 

3- Site Sakinlerine Çöken Çeteye Operasyon: 23 Gözaltı

İstanbul merkezli 3 ilde yapılan organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda, Pendik’te yönetimini devraldıkları sitelerde apartman aidatlarını geciktiren kişileri silahla tehdit edip dövdükleri ileri sürülen 23 şüpheli yakalandı. Operasyon anı ise polis kamerasına böyle yansıdı.Alınan bilgiye göre, elebaşlığını M.S. adlı bir kişinin yaptığı 26 kişiden oluşan çıkar amaçlı bir çetenin, Pendik’te yönetimini devraldıkları sitelerde apartman aidatlarını geciktiren kişileri silahla tehdit edip dövdükleri iddia edildi. İddia üzerine harekete geçen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, elebaşılığını M.S.’nin yaptığı çete üyelerine yönelik soruşturma başlattı.

 

4- Çatıya Çıkan Genç, Yola Tuğla Fırlattı! Olay Anı Kameralara Yansıdı

Pendik Yenimahalle’de meydana gelen olayda, 5 katlı inşaatın çatısına çıkan bir genç, çatı üzerinde bulunan tuğlaları alarak yola fırlatmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

5- Pendik’te Tekmeli Yumruklu Yol Verme Kavgası

Pendik’te trafikte çıkan yol yerme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Kavga anı vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.Olay, Kaynarca Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana geldi. İddiaya göre ‘yolda önüne geçme’ sebebiyle iki sürücü arasında tartışma yaşandı.

 

6- Sokakta Satranç Var

08 Eylül 2021 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arası Pendik Esenler Çocuk Oyunları Sokağında sınırlı kontenjan olması şartı ile ücretsiz şekilde satranç oynanacaktır.

Kayıtlar 08 Eylül’de, 14:00’te etkinlik alanında yapılacaktır.

 

7- Pendik’te Otomobiliyle Bir Anda El Freni Çekerek Yolda Drift Yapan Sürücü Trafiği Tehlikeye Attı.

Pendik’te otomobiliyle bir anda el freni çekerek yolda drift yapan sürücü trafiği tehlikeye attı. Yoldan geçen diğer araçlara aldırmadan drifte devam eden sürücü hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Trafik magandasının yolda el freni çekerek drift yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram