Haber Girişi : 09 Ağustos 2021 10:47

BUGÜN (09.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN (09.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

1- Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Ömrünü Eğitim Yolunda Milletine Vakfeden, İdealleri Yolunda Gençlerimize Müstesna Bir Örnek Olmuş, Kıymetli Ablamız Eğitimci Fatma Tamgüney Hocamızı Yaradana Yolcu Ettik. Allah Ondan Ebediyen Razı Olsun. Kabri Nur Mekânı Cennet Olsun.” dileklerini sosyal medya üzerinden yazılı bir şekilde dile getirdi.

 

 

 

2- Yaz ayları için parklarımızda programlanan etkinliklerde çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Birbirinden eğlenceli oyunlar ve sportif aktiviteler her hafta farklı bir parkımızda.

 

 

 

3- Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, yapımı devam eden çocuk parkı şantiyelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

 

4-Pendik Masa Tenisi Çocuk Ligi 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 17:00 – 20:00 arası Sülüntepe Şehit Burhan öner spor kompleksin de gerçekleşecektir.

 

 

5-Milli eğitim bakanımız sayın Mahmut Özer, liselere geçiş sistemi kapsamında yerleştirmeye esas ikinci Nakil sonuçlarını açıkladığı, tercih yapan öğrencilerin %98’inin istedikleri bir liseye yerleştirildiğini belirtti.

@tcmeb

@memleventyazici

 

6-Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, iki nakil sürecinde de hiçbir okula giremeyen öğrencilerin, yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirileceğini söyledi.

 

7-Bakan Özer’den “Geleceğe Nefes” Olalım Çağrısı “Bakanlık görevim nedeniyle tebrik çiçeği gönderen herkese teşekkür ederim. Bundan sonrası için ricam: Hepimizi derinden üzen orman yangınlarında kaybettiğimiz “can”ların yerine fidan bağışında bulunalım.“ dedi.



 

HAZIRLAYAN: Rabia Hatun Bayram