Haber Girişi : 14 Eylül 2021 11:31

BUGÜN (14.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN (14.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

 

Kuralları Hiçe Sayarak Trafiğe Tehlike Saçan Asker Konvoyu

Pendik’te asker eğlencesi düzenleyerek konvoy yapan grup, kuralları hiçe sayarak trafikte tehlike saçtı. Trafikteki diğer sürücülere zor anlar yaşatan şahıslar seyir halindeyken camlardan sarkarken, tehlikeli manevralar yaparak yayaların canını hiçe saydı

 

Yangına Karşı İlginç Yöntem

Pendik’te boş bir arazideki otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin hızla çevreye yayıldığı yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangın seralara ve yakındaki evlere sirayet etmeden kontrol altına aldı. Bir vatandaşın, yangına yakın bir yerde bulunan aracını korumak için aracın üzerini battaniyeyle kapatması ise ilginç anlara sahne oldu.

 

Hem Sağlık Hem De Spor İçin Pedalladılar

Geleneksel hale gelen Pendik Bisiklet Festivali Çamlık Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festival 11 farklı kategoride yapıldı. Tekerlekli sandalye sporcularının mücadelesiyle başlayan yarış 30 yaş üstü veteranlarla sona erdi. Amatörlerin yanı sıra profesyonel sporcuların da katıldığı turnuva boyunca olası kazalara karşı sağlık personeli hazır beklerken tüm katılımcılara su ve kumanya ikram edildi.

 

Sel Felaketinin Yaşandığı Sinop’un Ayancık İlçesinde Görev Yapan Komandolar Ant İçerek İlçeden Ayrıldı

Ayancık’ta 11 Ağustos’ta yaşanan selin ardından bölgeye sevk edilerek temizlik başta olmak üzere birçok görevi başarıyla yerine getiren komandolar, ilçedeki çalışmalarını tamamlandı Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ve Kaymakam İsmail Pendik tarafından Türk bayrağı hediye edilen askerler, vatandaşların alkışları eşliğinde görev yerlerine uğurlandı.

 

Ampute Futbol Şampiyonası Tebriği

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin sosyal medya hesabı üzerinden “2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın ilk maçında Gürcistan’ı 10-0 yenerek muhteşem bir başlangıç yapan Ampute Milli Takımımızı ve Pendik Belediye Spor Kulübü sporcularımız Serkan Dereli ile İsmail Korkmaz’ı tebrik ediyorum.” diyerek tebrik mesajını iletti.

 

Komşular İle Selamlaşma

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Genel Başkan Yardımcısı.Hamza Dağ, İstanbul Mv.Erol Kaya,Eski Bakanlarından Ahmet Arslan,İlçe Başkanı Ali Şirin’le bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Cin, komşuları ile selamlaştığını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram