Haber Girişi : 16 Eylül 2021 11:55

BUGÜN ( 16.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN ( 16.09.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

 

34. Ahilik Haftası Kutlama Programı Tanıtım

İstanbul Valiliği Ahilik Komitesi üyesi olan Derneği AHİSİAD’ ın İstanbul Valiliği Himayelerinde organize ettiği Pendik Kaymakamlığı, İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Belediyesi ile birlikte yürütülen kutlama programı, İstanbul Pendik Gazi Paşa Meydanında 16.09.2021 Tarihinde Saat 14.00 da düzenlenecek etkinlik ile icra edilecektir.

 

Yürüyüş Yolu Tamamlandı

Kurtköy Lise Caddesi Yürüyüş Yolu tamamlandı. Burada yürüyüş yapıp fitnes aletlerinde spor yapabilirsiniz

 

Erol Kaya Caddesi Üzerinde TrafikKazası

Erol Kaya Caddesi üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan olmadığı öğrenildi. Trafikte geçici süre aksama yaşandı.

 

Sorumsuz Sürücü, Pendik’te Cadde Üzerinde Drift Yaptı

Pendik’te bir cadde üzerinde ilerleyen sorumsuz bir sürücü el freni çekerek yolda drift yapmış ve o anlara ait görüntüler 8 Eylül günü basında yer almıştı. Olayın üzerinden henüz yaklaşık bir hafta geçmişken aynı noktada yine drift terörü estirildi. Konvoy yaparak yolda ilerleyen 4 araçtan 3’ü el freni çekip zikzaklar çizerek yolda ilerledi. Sorumsuz sürücüler kendi canlarını tehlikeye attıkları gibi yoldaki diğer araç sürücülerini de riske attı. Kazaya davetiye çıkaran sürücüler aynı zamanda bölgede yoğun gürültüye de de sebep oldu.

 

Otele Giden Adam, Hayatını Kaybetti! Sevgilisi İse Çatıdan Aşağıya Attı

46 yaşındaki şahıs İstanbul Pendik’te, kız arkadaşıyla otele gitti. Bir süre sonra şahıs, “Kalbim sıkışıyor” dedikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sevgilisinin öldüğünü gören kadın ise otelin çatısına çıkarak aşağıya atladı. Ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

8 Tersane İşçisi Çalışma Sırasında Zehirlendi

Olay, Tuzla’da bulunan bir tersanede dün saat 15.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre tersanede çalışan işçilerden sekizi, çalışma sırasında iş yerinde sızan gazdan dolayı fenalaştı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Zehirlendiği belirlenen Y.U., İ.K., N.A., T.Ö., T.E., E.G., A.K. ve C.A. isimli işçiler olay yerinde yapılan müdahalenin ardından�PendikMarmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

Pendik’te Otobüs Durağını Teğet Geçen Otomobil, Üst Geçide Çarptı

Pendik E-5 karayolunda ilerleyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince faciaya davetiye çıkardı. Yoldan kaldırıma çıkan otomobil otobüs durağını teğet geçip üst geçidin merdivenlerine çarparak durdu. O sırada durakta bekleyen kimsenin olmaması olası faciayı önlerken otomobil sürücüsü yaralandı.

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı İkinci Birleşimi Gerçekleşti.

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram