Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 12:00

BUGÜN (20.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

BUGÜN (20.08.2021) PENDİK’TE NE VAR NE YOK?

1- �Pendik Açık Hava Etkinlikleri

21 Ağustos Cumartesi günü 21.00 da olan Grup İmera konseri, Pendik Millet Bahçesinde ücretsiz olarak tüm halka sunulacaktır.

 

2–  4. Geleneksel Pendik Bisiklet Festivali

PENBİSFEST Bisiklet Yarışı Halka açık amatör yarışçıların katılacağı bir bisiklet yarışıdır. Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesinde, halka açık gerçekleştirecektir. Pendik Bisiklet Yarışlarında Pendik sınırları içerisinde ikamet etme şartı aranacak olup yarışmalar sosyal mesafe kurallarına uygun olacak şekilde tertip edilecektir. 4.Geleneksel Pendik Bisiklet Festivali 12 Eylül’de. Son katılım 10 Eylül  2021 tarihinde yapılacaktır.

 

3- Tır Şoförü Otomobillerin Önüne Kırarak Dehşet Yaşattı

Pendik’e bağlanan D-020 bağlantı yolunda meydana geldi. Oğlunun doğum günü nedeniyle hediye almak için 2 çocuğunu da alarak otomobili ile yola çıkan Cemal Özbudak, D-020 bağlantı yolunda korku dolu dakikalar yaşadı. Cemal Özbudak, Sancaktepe, Yenidoğan civarına geldiğinde bir anda en sağ şeritten önüne kıran TIR şoförünün yaptığı bu manevra nedeniyle zor anlar yaşadı.

 

4- Pendik Açık Hava Etkinliklerinde Çocuk Masalları Zamanı

Pendik Açık Hava Etkinliklerinde Çocuk Masalları zamanı. 3 gün sürecek şenlikte çocuklar masal, pandomim gösterileri ve Hacivat Karagöz oyunlarıyla eğlenceli saatler geçirme fırsatı buluyor.

Hazırlayan: Rabia Hatun Bayram