Kabağı hiç böyle denediniz mi? Düşük kalorisi, enfes lezzeti, iştah açan görüntüsüyle herkese hitap eden 4 kişilik kabak mantısı tarifi:�
Kabakların dışını çizin ve içini oyun.�2�adet�kabak
Kıymaya yenibahar, tuz ve karabiber serpin 5 dakika yoğurun.�150�gram�kıyma, �1�tatlı kaşığı�toz yenibahar, Yeteri�kadar�tuz, �Yeteri�kadar�toz karabiber
Kabakların içini kıymalı harç ile doldurun. Doldurduğunuz kabakları halka şeklinde dilimleyin. Tencereye kabakları dizin.
Üzerine tuz ve karabiber serpin. Bir parmak sıcak su ekleyin ve pişmeye bırakın.�Yeteri�kadar�tuz, �Yeteri�kadar�toz karabiber
Tereyağını kızdırın, pul biberini ilave edin.�1�çorba kaşığı�tereyağı, �Yeteri�kadar�pul biber
Haşlanmış kabak mantılarını yoğurt ve tereyağı ile servis edin.�Arzu edilen�kadar hafif çırpılmış�yoğurt
Hazırlanma Süresi:�20 Dakika –�Pişirme Süresi:�30 Dakika –�Zorluk Seviyesi:�Kolay –�Kalori:�83,3 k.kal*