SiyasetHaber Girişi : 05 Nisan 2023 18:16

Bülent Aydın: Bu yolda yürünür de ölünür de

Bülent Aydın: Bu yolda yürünür de ölünür de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günü Pendik’e gelerek 169 tesisin toplu açılışını yapacak. Erdoğan’ın açılıştan sonra da iftar programına katılması bekleniyor.

Gündem ile ilgili gazetemize bir değerlendirme yapan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Bülent Aydın; “Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminden bu yana Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa etme yolunda yürümektedir. Gerçekleştirilen hizmetleri değerlendirdiğimizde bu yolda oldukça mesafe alındığını ve Türkiye’nin dünya ölçeğinde söz sahibi, itibarlı, güvenilir bir ülke konumuna geldiğini görüyoruz.

Yürünen bu yolda karşılaşacağınız manzaralardan sadece bazıları şunlardır: İHA, SİHA, TCG ANADOLU, MMU, HÜRJET, ATAK, TOGG, Doğalgaz Kaynakları, Nükleer Santraller, şehir hastaneleri, Marmaray, Osmangazi, Yavuz Sultan Selim, Adıyaman-Nissibi, Elazığ-Ağın Tohma, Hasankeyf-2, Çanakkale 1915 köprüleri; Bolu Dağı, Avrasya, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal, İzmir Konak, Erkenek, Cankurtaran, Sabuncubeli, Ovit, Kızılcahamam-Çerkeş, Salarha, Pirikayalar tünelleri, İstanbul-Bursa-İzmir, Kuzey Marmara, Menemen-Aliağa-Çandarlı, Ankara-Niğde, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale-Savaştepe otoyolları.

Dolayısıyla önümüzdeki seçimlerde temel sloganımız aynen devam ediyor: DURMAK YOK YOLA DEVAM.� Şahsım adına şunu gönül rahatlığıyla haykırabilirim. Bu yolda yürünür de ölünür de. Çünkü bu yol Allah rızasını kazanmak uğruna yürünen bir yoldur” sözlerine yer verdi.

PENDİK KÜÇÜK TÜRKİYE

800 bin nüfuslu ilçemizde 81 ilden insanın bir arada yaşadığını ve Pendik’in bu anlamda küçük bir Türkiye olduğunu ifade eden Bülent Aydın; “Pendik hizmet yarışında da Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği yolda yürümektedir. Nitekim belediyemiz İstanbul’un en fazla yatırım yapan, sosyal yardımlarda öncü ilçelerinden biridir.

Bu pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılışını yapacağı hizmetler arasında; spor merkezleri, kültür merkezleri, kütüphaneler, bilgi işlem merkezleri, anaokulları, köy konakları gibi  169 kalem hizmet söz konusudur. İlçemiz ekonomisi, sosyal ve kültürel hayattaki renkliliği ile Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biridir. Cumhurbaşkanımızı Pendik’te ağırlarken bunun gururunu da yaşıyoruz.

Millet olarak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde yolumuz; hizmet eden ve güçlü Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürenlerin yolu olsun” dedi.