SiyasetHaber Girişi : 27 Mart 2023 18:56

Bülent Aydın: Ya ‘büyük ve güçlü Türkiye’ ya da ‘küçük ve kolay lokma’

Bülent Aydın: Ya ‘büyük ve güçlü Türkiye’ ya da ‘küçük ve kolay lokma’

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Bülent Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu seçim Türkiye için tarihi bir yol ayrımı niteliğindedir” sözünü hatırlatarak;

“Bu yol ayrımı,  ya ‘büyük ve güçlü Türkiye’ ya da ‘küçük ve kolay lokma’  arasındaki tercihtir.

Vatandaşlarımızın Türkiye’nin yeni yüzyılındaki yükselen grafiğine destek vereceklerine, ülkemiz ile ilgili kirli hesapları olanlara ve onların yerli iş birlikçilerine fırsat vermeyeceklerine inanıyorum” dedi.

Bülent Aydın AK Parti döneminde gerçekleştirilen dev hizmetleri görmezden gelmenin mümkün olmadığını ifade ederek; “Bu dönemde Türkiye tarihi bir sıçrama yaparak ‘lider ülke’ statüsüne erişmiştir. Yokluklarla zayıf düşen ülkemiz güçlenerek, yakın gelecek için de bizleri heyecanlandırmıştır.

Özellikle AK Partiyi karalamaya çalışan ve malum odakların kuklası durumundaki çevrelere birkaç hatırlatma yapmak istiyorum:

İHA, SİHA, TCG ANADOLU, MMU, HÜRJET, ATAK, TOGG, Doğalgaz Kaynakları, Nükleer Santraller, şehir hastaneleri, Marmaray, Osmangazi, Yavuz Sultan Selim, Adıyaman-Nissibi, Elazığ-Ağın Tohma, Hasankeyf-2, Çanakkale 1915 köprüleri; Bolu Dağı, Avrasya, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal, İzmir Konak, Erkenek, Cankurtaran, Sabuncubeli, Ovit, Kızılcahamam-Çerkeş, Salarha, Pirikayalar tünelleri, İstanbul-Bursa-İzmir, Kuzey Marmara, Menemen-Aliağa-Çandarlı, Ankara-Niğde, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale-Savaştepe otoyolları son 20 yılda gerçekleştirilen hizmetlerden sadece bazılarıdır.

Yine toplam 1213 kilometre hızlı tren hattı, 2 bin 74 kilometre demiryolu ağı, 8 bin 453 kilometre elektrikli ve sinyalli hat inşa edilerek 21 bin 590 kilometre demiryoluyla demir yolları, 26 olan havaalanı sayısının 31 ilaveyle 57’ye çıkarılması, tersane sayısının 37’den 84’e, atık su arıtma tesisi sayısının 145’ten 1176’ya ulaştırılması,128’i tamamlanan 446 millet bahçesi projesi , TOKİ eliyle toplam 1 milyon 100 bin konutun üretilmesi bu dönem içerisinde yapılan işler arasında yer almakta.

Eksik bıraktığım çok şey var elbet. Bu arada, yapacağımız çok daha hizmet de var…

Millet olarak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde yolumuz; hizmet eden ve güçlü Türkiye hayalini gerçeğe dönüştürenlerin yolu olsun” sözlerine yer verdi.