GündemHaber Girişi : 28 Mart 2023 11:36

Bursa’da ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenlendi

Bursa’da ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan gençlere kendi geliştirdikleri yeni fikirler ışığında farklı fırsatlar sunabilmek ismine ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

Bursa’da lise ve üniversite hazırlık kursları, üniversite tercih danışmanlığı, kütüphaneler, millet kıraathaneleri ve kültür merkezleri ile gençlere yönelik hizmetlere büyük ehemmiyet veren Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği uygulamalarda gençleri de kelam sahibi haline getiriyor. Gençlere yönelik hizmetleri ‘Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kulübü’ çatısı altında toplayan Büyükşehir Belediyesi, eğitimden spora, kültürden sanata kadar birçok projeyi gençlerin fikir ve kanıları doğrultusunda geliştiriyor. ‘Hayat Bursa’daki Gençlere Güzel’ mottosuyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Bursa Teknik Üniversitesi’nden 50 öğrencinin iştirakiyle ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

Tarihi Hüsnü Züber Konutu Muradiye Gençlik Merkezi’nde yapılan çalıştay, 3 oturumdan oluştu. 5’er kişilik kümelerden oluşacak gruplar, ‘üniversite öğrencilerinin uzaktan eğitim süreci, sorunlar ve çözüm önerileri’ hususlarında görüşmeler yaptı. Verimli bir ortamda gerçekleştirilen çalıştay ile üniversite gençliğini idarenin bir modülü haline getirmek amaçlanıyor.

Hibya Haber Ajansı