GündemHaber Girişi : 25 Mart 2023 12:20

Büyükşehir, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta iftar sofrası kurdu

Büyükşehir, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta iftar sofrası kurdu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR, Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla bu yıl ramazan ayı boyunca iftar sofralarını Kayseri’de, Muhabbet Çay Bahçesi ve Büyükşehir Yemekhanesi’nde kurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en hoş örneklerini sergilediğini söz eden Başkan Büyükkılıç, “Hem Kayseri’de hem de Kahramanmaraş’ta iftar sofralarımızda buluşuyoruz. İftar sofralarımız gönüllerin, bereketin, birlik ve beraberliğin daim olduğu sofralara dönüşüyor, ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Vatandaşlar da, Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk oldukları için Lider Büyükkılıç ve takımına teşekkür etti.





Büyükşehir, deprem bölgesine de iftar sofraları kurdu

Başkan Büyükkılıç, “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin birinci gününden bu vakte kadar tüm imkânları seferber ederek, bölgede yaraları sarmaya devam ettiklerini hatırlattı.

Ayrıca ramazan ayının gelmesiyle birlikte deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta iftar sofrası kuran Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin depremzede vatandaşların ramazan ayında huzurlu ve rahat bir biçimde iftarlarını yapabilmeleri için uğraşlarını sürdürdüğünü belirten Lider Büyükkılıç, ramazanın rahmetini afetzede vatandaşlarla paylaştıklarını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı