MagazinHaber Girişi : 22 Aralık 2022 11:15

Çağla Şıkel, Edis ile aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi!

Çağla Şıkel, Edis ile aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi!

Sunucu ve model Çağla Şıkel’in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Etiler’de objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, muhabirlerin, “Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorularını yanıtladı.

Sunucu ve model Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Şıkel, gülerek, “Yok, arkadaşız. İnanılmaz iddialar bunlar. Gerçekten de buna inanıyorlar. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik… Kendisi ile arkadaşız” açıklamasında bulundu.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ 2008 yılında nikah masasına oturmuş, ancak 2015’te boşanmıştı. Uzay ve Kuzey adında iki oğulları bulunan ikili, boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya geliyorlar.

“PERİŞAN OLDUK”

Etiler’deki bir alışveriş merkezinde görüntülenen Şıkel, basın mensuplarıyla sohbet etti. Kış tatili için alışveriş yapmaya geldiklerini söyleyen Şıkel, influenza virüsüne yakalanması hakkında konuştu.

Çağla Şıkel, “Toparladım, bir haftadır iyiyim. Uzay, hastaydı. Onu iyileştireceğiz diye perişan olduk. O da iyi, ben de iyiyim” ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, “Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialarda çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu bu sefer yanıtsız bırakmayan Şıkel, "Yok, arkadaşım. İnanılmaz haberler bunlar. Gerçekten de inanıyorlar buna. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik yani. Kendisi ile arkadaşız." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞIZ

Muhabirlerin, “Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialarda çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu bu sefer yanıtsız bırakmayan Şıkel, “Yok, arkadaşım. İnanılmaz haberler bunlar. Gerçekten de inanıyorlar buna. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik yani. Kendisi ile arkadaşız.” ifadelerini kullandı.

çağla şıkel ve edis

İDDİALARI YANITSIZ BIRAKMIŞLARDI

Aşk yaşadıkları iddia edilen manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Edis, geçtiğimiz ay birlikte Etiler’deydi. Bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan ikili, konuyla ilgili sorulara yanıt vermek istememişti.

Basın mensuplarına teşekkür eden Çağla Şıkel ile Edis, daha sonra ünlü şarkıcının otomobiline binip, oradan ayrılmıştı.

“ALDATILMAK KENDİNİ ÇİRKİN VE YETERSİZ HİSSETMENE SEBEP OLMAMALI”

Şıkel, son olarak “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına konuk olmuştu. “Aldatıldığın yerde durur musun?” sorusuna cevap veren Çağla Şıkel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Aldatıldığımı görsem ben burada dakika durmam giderim değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim. Ben aldatılmışım gibi hissedersem aldatılırım. Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı. Bu senin kendini eksik hissetmen, kötü hissetmen, çirkin veya yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar değerli olmamalı. Öyle bir bırakırım ki inanamazsın.

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR? Kaç yaşında, nereli? Çağla Şıkel’in boyu kaç?

Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979'da, Asuman ve Hüseyin Şıkel çiftinin ikinci çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Mali müşavir olan babası Karslı bir Azerbaycanlı, ev hanımı olan annesi ise Çerkes kökenleri de bulunan bir Adanalıdır. Berna adında bir ablası vardır.

Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979’da, Asuman ve Hüseyin Şıkel çiftinin ikinci çocuğu olarak İstanbul’da doğdu. Mali müşavir olan babası Karslı bir Azerbaycanlı, ev hanımı olan annesi ise Çerkes kökenleri de bulunan bir Adanalıdır. Berna adında bir ablası vardır.

Çağla Şıkel, eğitim hayatına İstanbul’da 1985-1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bale eğitimi aldı. İlkokulu bitirdikten sonra 1990-1993 yılları arasında ortaokul eğitimini, 1993-1996 yılları arasında lise eğitimini tamamladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda 1997-1999 yıllarında lisans eğitimi aldı ve 1999 senesinde mezun oldu.

Çağla Şıkel, 1996 yılında Odessia adlı sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Seyşel Adaları’nda yapılan Miss World 97 Güzellik Yarışması ile dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe’s Queen of Beauty) ödülünü aldı.

1997-2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıktı. 2004 yılında Cennet Mahallesi’nde ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

Eğitimini aldığı ancak, uzun süre ara verdiği baleye, tam 16 yıl sonra, 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla, “Bach Alla Turca” adlı bale eseriyle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak geri döndü. YouTube kanalı üzerinden düzenli olarak videolar yayımlamaktadır.

KİŞİSEL YAŞAMI

Çağla Şıkel, 2002 yılında kendisi gibi manken olan Bozok Gören ile kısa süreli bir aşk yaşadı. Daha sonra Beyazıt Öztürk ile bir birlikteliği oldu.

1.80 boyundaki Çağla Şıkel, yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile beraber oldu. Çift, 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı Sortie’de evlendi. Şıkel, 18 Aralık 2008’de ilk bebeğine hamile olduğunu açıkladı. Fakat aynı hafta aniden rahatsızlanarak bebeğini düşürdüğünü öğrendi. 31 Ekim’de Kuzey adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Uzay adında bir oğlu daha vardır.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.