MagazinHaber Girişi : 05 Mayıs 2023 11:06

Camdaki Kız 77. bölüm izle tek parça

Camdaki Kız 77. bölüm izle tek parça

Kanal D dizi Camdaki Kız 77. Bölüm yayınlandı. Kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için Camdaki Kız dizisinin son bölümüne haberimizde yer verdik. Yeni bölümde Gülcihan’ın vedası göz yaşlarına boğdu. Dizide Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimler yer alıyor. Dizinin 4 Mayıs 2023 Perşembe tarihli bölümü merak ediliyor. Camdaki Kız son bölüm izle tek parça, full ve kesintisiz olarak izlenmek isteniyor. İşte, Camdaki Kız 77. Bölüm izle�Kanal D ekranı…

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM

4 Mayıs 2023 tarihli son bölüm yayında.

CAMDAKİ KIZ 77. BÖLÜM FULL İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Metin’in babalık itirafı Nalan’ı şok eder ve Metin’den uzaklaşır. Ne Hayri ne de başkasını görmek istemez. Türkan ise kızlarla Nalan’a geldiğinde, Nalan onu reddedemez ve Türkan’ın şefkati çok hoşuna gider ve Türkan’a okuma yazma öğretmek için işe koyulur.

Muzo, Nalan’ın Hayri ile beraber olduğunu Sedat’a itiraf etmek zorunda kalır ama Sedat’tan beklemediği bir tepki alır. Billur’la Muzo ise önemli bir karar alırlar.

Koroğlu Konağı’nda hep beraber yenen akşam yemeğinde Sedat, Nalan’ın eksikliğini derinden hisseder. Gülcihan ise herkesle ayrı ayrı helalleşir. Sedat, Nalan’ın evinin önünde beklerken konakta da beklenmeyen bir gelişme yaşanır.