MagazinHaber Girişi : 02 Ocak 2023 18:54

Cemal Can Canseven’in estetiksiz hali ortaya çıktı!

Cemal Can Canseven’in estetiksiz hali ortaya çıktı!

Cemal Can Canseven, Instagram‘dan eski kilolu halini paylaşmıştı. Cemal Can Canseven’in burnunun estetiksiz hali de dikkatlerden kaçmadı.

Survivor 2020’ye damga vuran isimlerden olan ve şampiyonluğu hak eden Cemal Can Canseven sosyal medyanın ilgi odağı oldu. 2023 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Canseven konuklar arasında yer aldı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile YouTube’da çektiği videolarla adını duyuran ve daha sonra Survivor 2020’de şampiyon olan Canseven’in küçüklük fotoğrafı ortaya çıktı. Küçükken bir hayli kilolu olduğu görülen Canseven, o haliyle sevenlerini şaşırttı.

Cemal Can Canseven

KİLO VERDİĞİ SÜREÇTEN BAHSETMİŞTİ

Canseven, Survivor’da yarıştığı dönem hayatındaki kırılma noktasını anlatırken kilo verdiği süreçten de bahsetmişti.

“ÇOCUKKEN ŞİŞMANDIM”

Can, 1995 yılında İzmir’de güzel bir ailede doğduğunu ve çocukluğunun Foça – Karşıyaka arasında geçtiğini ve Çocukken şişman ve tatlı bir çocuk olduğunu dile getirmişti.

“3 AYDA 15 KİLO VERDİM”

25 yaşındaki Can, “Lisede hayallerim vardı ancak kilolu olmam buna engel oluyordu. Üç ayda 15 kilo verdim ve bana öz güven kazandırdı. Bir şeyleri yapabileceğimi gösterdi” demişti.

Canseven, sözlerine; “Çoğu kırılma noktamda istedikten sonra her şeyi yapabildiğimi gördüm. İstanbul’da üniversiteyi yüzde 50 burslu olarak kazandım. İstanbul’a gittikten sonra hayal ettiklerimi gerçekleştirdim ve güzel insanlarla tanıştım. Onlarla hayallerimiz ortaktı” diye devam etmişti.

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir’de doğdu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Canseven, İstanbul’da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okumaktadır. 2013 yılında Üniversite okumaya başlamıştır.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamlayan Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul’a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Dj olarak Holifest 2019 da İzmir’de sahneye çıkan CanSeven çok sevilen ve takip edilen bir DJ’dir. Aynı zamanda hayatından hiç sporu çıkarmayan CanSeven çok iyi bir koşucu ve yüzücüdür. Burcu ikizler, göz rengi yeşil, boyu 1.86 cm, kilosu ise 82’dir.

Fenerbahçe taraftarıdır. 10 yaşından 14 yaşına kadar Fenerbahçe takımında futbol geçmişi olduğunu belirtmiştir.

Fenomen YouTuber Danla Bilic’in yakın arkadaşı olan Canseven aynı zamanda Survivor 2020’nin şampiyonu olmuştur. Canseven, Kahraman isimli bir şarkı çıkarmıştır ve İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol aldı.